Így van balesete után Brad Pitt és Angelina Jolie fia, Pax: anyja mellette van a kórházban

Angelina Jolie, Brad Pitt
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
sérülés Brad Pitt Pax Jolie-Pitt baleset Angelina Jolie
Elektromos biciklijével szenvedett balesetet Pax úgy, hogy nem viselt bukósisakot. Azonnal kórházba szállították és mostanra kiderült, milyen állapotban van Brad Pitt és Angelina Jolie fia.

Brad Pitt és Angelina Jolie fia komoly balesetet szenvedett elektoromos biciklijével, ami után egyből kórházba szállították. Édesanyja természetesen Pax mellett van, és mostanra kiderült, hogy van a fiú, aki úgy ütközött egy autóval, hogy nem viselt bukósisakot.

Így van a balesete után Angelina Jolie fia, Pax
Így van a balesete után Angelina Jolie fia, Pax
Forrás: AFP/

Így van most Brad Pitt és Angelina Jolie fia, Pax

Elektromos biciklijével szenvedett balesetet Brad Pitt és Angelina Jolie fia, Pax. A rendőrségi jelentések szerint a fiú nem viselt bukósisakot, miközben Los Angeles egy forgalmas részén biciklizett július 29-én, délután 5 körül. A fiú állítólag belerohant egy kereszteződésben megálló autó hátuljába. A jelentés súlyos közlekedési balesetről készült, ami után Pax azonnal kórházba került. Fejsérülést szenvedett, mostanra pedig kiderült, mennyire komoly a probléma. 

Egy forrás szerint a 49 éves Angelina Jolie "vele van, és azt jelentette, hogy stabil az állapota."

Miután a baleset híre elterjedt arra is fény derült, hogy Pax rendszeresen bukósisak nélkül cirkált a városban elektromos biciklijével, ám az egyelőre nem derült ki, hogy szabályt szegett-e ezzel, ugyanis a bukósisakra vonatkozó kaliforniai törvények attól függően változnak, hogy milyen kategóriájú az elektromos bicikli. Nemrég Gordon Ramsay is biciklis balesetet szenvedett, ő akkor mindenki figyelmét felhívta a bukósisak viselésének fontosságára. Kár, hogy Paxhoz nem ért el az üzenet.

@life.hu_official Hatalmasat esett Gordon Ramsay! Megmutatta a sérülését egy biciklis baleset után a sztárséf. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #gordonramsay #bicikli #baleset #serules ♬ eredeti hang – life.hu_official - life.hu_official

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy Brad Pitt érdeklődött-e fia hogyléte felől, mint ismert, nem ápolnak éppen jó viszonyt. Ez tulajdonképpen az összes Jolie-Pitt gyerekre igaz, ugyanis sorban hagyják el apjuk vezetéknevét. Hivatalos kérést ezügyben Shiloh nyújtott be legutóbb, ám egy probléma miatt egyelőre még egy darabig Pitt marad. Pax viszont általában tartózkodik a nyilvánosságtól, ám 2020-ban kifejtette véleményét apjáról egy posztban. "Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (...) Szóval, boldog apák napját, te kib....tt borzalmas emberi lény!" 

A többi Jolie-Pitt gyerek (a 22 éves Maddox, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh, és a 16 éves ikrek, Knox és Vivienne) szavakkal még nem mentek apjukkal szembe, csak tetteikkel nyilvánítják ki eltávolodásukat. Knox az egyetlen, aki egyelőre semmilyen formában nem tagadta meg a nyilvánosság előtt Brad Pitt-tet, de állítólag a testvérek nagy nyomást helyeznek egymásra ebben a kérdésben. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.