Cellulit elleni tippek: TikTok-sztárok megoldásai

Cropped,Shot,Of,A,Young,Tanned,Woman,In,Black,Panties
Shutterstock/Marina Demeshko -
TikTok narancsbőr hidratálás szépség masszázs
Zavar a narancsbőr? Így szabadulhatsz meg a combon és fenéken lévő cellulit problémáktól! 5 praktika TikTok-sztároktól.

A narancsbőr vagy cellulit sokak számára zavaró problémát jelent, főleg a nyári szezonban, amikor lengébben öltözünk. Szerencsére ma már számtalan tipp és praktika létezik a probléma megszüntetésére, amelyekkel hatékonyak lehetünk. A következő cikkben bemutatunk néhány népszerű TikTok-influenszert és az általuk javasolt módszereket a narancsbőr elleni küzdelemhez, amelyekkel te is szabadulhatsz a nem kívánt gödröcskéktől!

cellulit
A cellulit ártalmatlan, de ha téged is zavarnak az apró kis gödröcskék, ezekkel a praktikákkal szabadulhatsz meg tőlük
Forrás: Shutterstock/Pixel-Shot

Cellulit megoldások – TikTok-sztárok módszerei

1. Lifestyle with Fi: "Tippek és trükkök, hogy önmagad legjobb verziója légy"

@lifestylewithfi egy népszerű influenszer, aki számtalan tippel és ötlettel lát el bennünket a szépségápolás világában. A praktikákat saját magán is leteszteli, így hiteles információkkal van dolgunk. A narancsbőrről szóló videója óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül, mutatjuk: 

2. YavannaDon: Szépség és egészség

@yavannadon  a szépség mellett az egészségre is nagy hangsúlyt fektet az oldalán, amelyeket értelmezhetően és hitelesen mond el. Az ő narancsbőr elleni kezelése izgalmas módszer a köpölyözés eszközével. Ha kíváncsi vagy, hogy ő hogyan szabadul meg a kellemetlen bőrproblémától, ne habozz megnézni a videóját:

@yavannadon My favorite and most amazing anti-cellulite cupping method. Simple tools and products for an affordable at-home treatment. #cellulite #athome #anticellulite #body #massage #health #beauty #viral #cupping #CapCut @Clarins USA ♬ LINGER X PAPER PLANES - Allison Keeley

3. Jiang Thomas: Sport a szépségért

@jiang_coaching francia TikTok sztár, aki a sportot helyezi előtérbe, így formálva a testet, lelket, és a szépséget. Éppen ezért a cellulit ellen is a sportot tartja a legjobb ellenszernek. Az öt gyakorlatból álló videója hamar nagy népszerűségre tett szert: 

4. Camilla Pietrocola: fitnesz, egészség és mindennapi élet

Az olasz @camillafitcoach hatékony, de egyszerű és nagyszerű tippekkel lát el bennünket nagy követői számmal rendelkező oldalán. A cellulit megszüntetéséről szóló videója is menő és hiteles lett, amit bátran ajánlunk mindenkinek. A videóját itt találjátok:

@camillafitcoach 5 EASY Tips of How I reduced MY CELLULITE 👇🏼 As I always say every body is different and Cellulite is very COMPLICATED and you cannot eliminate it…BUT these TIPS actually WORK to REDUCE it noticeably 🔥🫶🏻 1️⃣ Incorporate Walking + Running 👉🏼 especially walking is very easy to fit in your routine - I try to walk everywhere: to work, to the supermarket or otherwise fit a morning or evening walk to get your steps in👣 2️⃣ Water all day: this is not a secret that hydration just flushes out all the toxins from your body 💧 3️⃣ Incorporate weights in your training sessions: especially when training groups like - Glutes, Hamstrings, Core… this will SCULPT your body and reduce fat % 4️⃣ Include Antioxidant Foods in your diet: eg. blueberries, raspberries, pineapple, blackberries.. 5️⃣ Moisturize daily your body: keeping your skin hydrated on the outside is as important for the quality of it. #cellulite #cellulitetips #fitmodel #fitnessmodel #onlinecoach ♬ Dj Something Just Like This - Lukman D'zhello

A tanácsai leírva pedig követendők: 

  • A séta nagyon könnyen beilleszthető a rutinomba - Igyekszem mindenhova gyalogolni: munkába, a szupermarketbe, és reggel vagy este is sétálok sokat, hogy meglegyen a napi kilométer szám.
  • Víz egész nap: nem titok, hogy a hidratálás kiüríti az összes méreganyagot a szervezetből
  • Használj súlyzókat: különösen olyan edzések esetén, mint - Fenék, Combizom, és Core gyakorlatok FORMÁLJA testedet és csökkentik a zsírszázalékot
  • Vegyél be az étrendedbe antioxidáns ételeket:  áfonya, málna, ananász, szeder
  • Hidratáld naponta a testedet: a bőr külső hidratáltsága legalább annyira fontos a minősége szempontjából

5.  Helena Shtein: Narancsbőr ellen önmasszázs

@helenashtein ukrán influenszer, rengeteg önmasszírozós videót tölt fel követőinek, amelyeknek már csak a megnézésekor kedvet kapunk a gyakorlatok elvégzéséhez. Helena a narancsbőr elleni küzdelemhez is a masszírozást javasolja, amit elhiszünk neki, hiszen rengeteg szakember esküszik rá. Így csináld: 

@helenashtein Eseguiamo automassaggio contro la cellulite: -premere con forza ogni cellula della gamba con le mani; - solo pelle secca (questo massaggio è meno efficace con crema e olio); -durata 10-15 minuti per gamba; -regolarità a giorni alterni. Il risultato dopo un ciclo di 10 massaggi è del 100%. Per mantenere il risultato, eseguiamo questo massaggio 1-2 volte a settimana. We do self-massage against cellulite: -strongly press each cell of the leg with our hands; - only dry skin (this massage is less effective with cream and oil); -duration 10-15 minutes each leg; -regularity every other day. The result after a course of 10 massages is 100%. To maintain the result, we do this massage 1-2 times a week. ———————————————————— Самомасаж проти целюліту: - сильно натискаємо руками на кожну клітинку ноги; - тільки на суху шкіру (масаж менш ефективний з кремом чи олією); - тривалість 10-15 хвилин на кожну ногу; - регулярність через день. Результат після курсу із 10 масажів 100%. Для підтримки результату робимо такий масаж 1-2 рази на тиждень.#iamukraine #ifromukraine🇺🇦 #healthy #beauty #facefit #україна ♬ оригінальний звук - Helena Shtein
  • erősen nyomja meg a láb minden sejtjét a kezével
  •  csak száraz bőrre (krémmel és olajjal ez a masszázs kevésbé hatékony)
  • időtartam lábanként 10-15 perc
  • rendszeresség minden második nap
    Az eredmény 10 masszázs ciklus után 100%. A megőrzése érdekében ezt a masszázst hetente 1-2 alkalommal végezzük.

A narancsbőr elleni küzdelem nem egyszerű, de a TikTok sztárok által megosztott tippek és trükkök segítségével hatékonyan csökkenthető a megjelenése. A rendszeres edzés, a megfelelő hidratálás, a száraz kefés masszázs, a kávés radír, az egészséges táplálkozás, a táplálékkiegészítők, a jóga és a meditáció mind hozzájárulhatnak a bőr állapotának javításához. Próbáld ki ezeket a módszereket, és találd meg azt, ami a legjobban működik számodra!

Ha pedig plusz tippekre lenne szükséged, nézd meg az alábbi videót:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.