Jamie Foxx végre elárulta, miért került kórházba: „20 nap kiesett az életemből”

egészség kórház Jamie Foxx
Jamie Foxx végre elárulta, mi vezetett ahhoz, hogy tavaly kórházba került. A színész azóta sem árulta el, hogy miért kezelték akkor.

Az 56 éves Jamie Foxx nemrég Phoenixben beszélt arról, hogy mi történt vele 2023. április 11-én. „Nagyon fájt a fejem, ezért kértem egy gyógyszert a fiamtól." Foxx ezután csettintett az ujjaival, és azt mondta: „20 nap kiesett az életemből, nem emlékszem semmire".

Jamie Foxx
Jamie Foxx életéből kiesett 20 nap
Forrás: Getty Images via AFP

Mindez Atlantában történt, a lánya és a nővére vitte orvoshoz, aki azt mondta, a színész fejében történt valami, de Foxx a betegség nevét nem árulta el:

„Nem mondom ki a kamerába" - jelentette ki.

2023. április 12-én Foxx legidősebb lánya, Corinne bejelentette, hogy Jamie-t kórházba kellett vinni, de a gyors segítségnek és a nagyszerű gondoskodásnak köszönhetően már a gyógyulás útján van. Három héttel később a komikus egy egyszerű üzenetet tett közzé az Instagram-sztorijában, ami így szólt: „Köszönöm a sok szeretetet!!! Áldottnak érzem magam."

Miután az interneten elkezdtek keringeni a pletykák arról, hogy mi történhetett a sztárral, a 30 éves Corinne arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy apukáját kiengedték a kórházból, otthon lábadozik.

Jamie Foxx valószínűleg agyvérzést kapott

Jamie csak tavaly júliusban beszélt először "pokoli" tapasztalatairól, de a pontos diagnózist akkor sem árulta el.

„Olyasmin mentem keresztül, amiről azt hittem, hogy soha, de soha nem fog megtörténni" - mondta akkor Instagram-követőinek egy szelfi stílusú videóban, tisztázva, hogy nem vakult meg és nem is bénult meg. „Tudom, hogy sokan vártak volna egy helyzetjelentésre, de hogy őszinte legyek, nem akartam, hogy úgy lássatok" - vallotta be könnyes szemmel, majd hozzátette: „Csövek lógtak ki belőlem, és nem tudtuk, hogy túlélem-e."

Mike Tyson volt az, aki kikotyogta, mi törtéhetett a Jamie-vel: egy podcastban azt mondta, úgy tudja, a színész agyvérzést kapott

Ez is érdekelhet: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.