Matthew Perry halála: újabb híresség nevére derül fény a tragédiával kapcsolatban

ketamin Matthew Perry függőség Brooke Mueller
Nem maradhatott ketemin a színész szervezetében az utolsó orvosi kezeléséből. Matthew Perry halála újabb kérdéseket vet fel, Brooke Mueller mellett más híresség után is nyomoznak.

A Jóbarátok sztárja tavaly halt meg, nemsokára az is kiderült, hogy a ketamin akut hatása miatt bekövetkezett baleset történt, a színész a medencéjébe fulladt bele. Matthew Perry halálával kapcsolatban azonban időközben  újabb kérdések merülhettek fel, ugyanis a nyomozás újraindult. 

Matthew Perry
Matthew Perry azt állította, jól van 
Forrás: Northfoto

Matthew Perry halála kapcsán felmerült Brooke Mueller neve is

A rendőrség szerint több ember ellen is vádat emelhetnek Matthew Perry tavaly októberi hirtelen halálával kapcsolatban. Charlie Sheen volt feleségét többször is kihallgatták már a rendőrök, Brooke Mueller az elvonón ismerkedett meg a Jóbarátok színészével. 

Brooke Mueller Getting Coffee For Two Wearing No Make up.
Brooke Muellert már többször kihallgatták
Forrás: NORTHFOTO

Más híresség után is nyomoznak

Az In Touch úgy tudja, hogy egy második híresség után is nyomoznak. Egy forrás szerint ő és Matthew is józannak vallották magukat, de valójában „sétáló gyógyszertárak” voltak, akik rengeteget beszélgettek függőségeikről, józansági harcukról és magánéletükről. 

Fényképek is vannak arról, hogy Matthew és ez a még meg nem nevezett barátja együtt vannak egy ketamint gyakran felíró orvos rendelőjében, ami új kérdéseket vet fel. A forrás úgy véli, Matthew és ez a híresség segíthettek egymásnak gyógyszert szerezni. 

EXCLUSIVE: Matthew Perry Spotted Looking Clean Cut in New York City
Matthew Perry és egy barátja is józannak vallották magukat, de valójában „sétáló gyógyszertárak” voltak
Forrás: Northfoto

Kitől kaphatott Matthew Perry ketamint? 

Ezt az is megerősíti, hogy a színész a halála előtt másfél héttel részesült infúziós ketaminkezelésben, ennek ellenére a halálakor a vérében bőven találtak szermaradványokat. Mivel azonban a ketamin gyorsan metabolizálódik, annak addigra el kellett volna tűnnie a szervezetéből, így a nyomozás arra jutott, hogy Perry máshonnan is szerzett be a gyógyszerből.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.