Álló pénisz a Sárkányok háza legújabb epizódjában: sokkolták a rajongókat a látottak

2022 - House of The Dragon - TV Set
Sárkányok háza
EMMA D'ARCY as Princess Rhaenyra Targaryen
ZUMAPRESS.com/Northfoto - ZUMAPRESS.com
erotika pénisz Sárkányok háza
Június 17-én tért vissza a képernyőkre a Trónok harca utód- és előzménysorozata, ami sok tekintetben még a nagy elődöt is lepipálta. Sárkányok számában mindenképp, és a második évad még tovább emeli a téteket. A Sárkányok háza folytatása sokkolta a rajongókat, főleg azzal az epizóddal, amelyben egy álló pénisszel nézhetnek farkasszemet.

A Sárkányok háza első évada minden nézettségi csúcsot megdöntött a gyártó csatorna történetében, így rendkívül gyorsan, az első rész bemutatója után öt nappal már döntés született a folytatásról. A második évad történetéhez bőségesen rendelkezésre állt az alapanyag is, hiszen a Sárkányok háza ugyanúgy George R. R. Martin műveiből készül, mint a Trónok harca, csak épp annak eseményei előtt közel 200 évvel játszódik. Az új szezonban elkezdődik a polgárháború Westeroson, amiből senki sem maradhat ki: mindenkinek döntenie kell, ki mellé áll a Targaryen-család trónutódlási küzdelmében a Zöld és a Fekete Tanács közül. A háború mellett a szexuális tartalmak is helyet kaptak az új epizódokban.

Sárkányok háza
A Sárkányok háza első évada minden nézettségi csúcsot megdöntött: a második is tartogat bőven meglepetéseket
Forrás: ZUMAPRESS.com/Northfoto

Sárkányok háza: álló pénisz sokkolta a rajongókat

A második évad harmadik epizódjában a nézők egy jelenetet láthattak Királyvár egyik bordélyházában – ami a tapasztalt Trónok harca rajongóknak semmi különöset nem jelent. Az epizódban Aegon Targaryen (Tom Glynn-Carney) látogat el a bordélyházba a fegyverhordozóival, és a csoport rábukkan Aegon testvérére, Aemond Targaryenre, amint éppen egy prostituálttal van. A jelenetben Aegon elkezdi ugratni testvérét a nőválasztása miatt, mire Aemond teljesen meztelenül, álló pénisszel feláll és kivonul a szobából. A meztelenség nem szokatlan a Trónok harcában és a Sárkányok házában sem, azonban ez eddig inkább a mellékszereplőre volt jellemző – így sok rajongót meglepett a pénisz látványa.

„Nem számítottam erre az Aemond bordélyház jelenetre" -  írta valaki a közösségi médiában, egy gif kíséretében, amelyen egy nő sokkolva csukja be a laptopját.

Miután a nézők túltették magukat a látottakon, azon kezdtek el töprengeni, hogy a jelenetben látott testrész vajon valódi volt-e. A sorozat készítői egyelőre nem erősítették meg egyértelműen, hogy Ewan Mitchell színész testdublőrt használt-e.

 

 

 

 

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.