Brooklyn Peltz-Beckham súlyos sérülést szenvedett

Brooklyn Peltz-Beckham
Northfoto -
kórház Nicola Peltz Beckham Brooklyn Beckham
Nagy lehetett a rémület az egykori futballista családjában. Brooklyn Peltz-Beckham kórházba került.

Néhány nappal ezelőtt a kórházi ágyból szelfizett Brooklyn Peltz-Beckham. A fekete-fehér fotón a fiatal férfi békejelet mutat, miközben kórházi köntöst és orvosi karkötőt visel. Kiderült: David Beckham és Victoria Beckham fia megsérült, eltörte a vállát.   

Brooklyn Peltz-Beckham köszönetet mondott feleségének
Brooklyn Peltz-Beckham köszönetet mondott feleségének
Forrás: Northfoto

Brooklyn Peltz-Beckham már jól van

„Eltörtem a vállam, de minden jó, mert @nicolaannepeltzbeckham vigyáz rám xx szeretlek csajszi”  – írta Brooklyn a képaláírásban az Instagramján, aki saját bevallása szerint jól van részben feleségének, Nicola Peltz -Beckhamnek köszönhetően.

Egyik baj után a másik

A családot az utóbbi időben sok baj érte: májusban szeretett nagymamáját veszítette el Nicola Peltz. A 95 éves Ginát, akit Bunnynak becéztek nem csak unokái, de a Beckham család is nagyon szerette. Nicola és testvére, Bradley Instagram-posztokban osztották meg közös életük csodás pillanatait a nagyival, de David és Victoria Beckham is kifejezte részvétét. Június közepén pedig a kiskutyájuk pusztult el: "Nem tudom szavakkal leírni a szívfájdalmamat" - írta Nicola. "Nala tökéletesen egészséges volt, amikor tegnap elment a kutyakozmetikushoz, de hiperventillálva jött ki, és nem kapott levegőt. Elrohantunk vele az állatorvoshoz, de órákkal később meghalt" - tette hozzá többek között

Luxusesküvőn mondták ki a boldogító igent

Brooklyn és Nicola 2022 áprilisában, luxusesküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak. A szülők 1,3 milliárd forintnak megfelelő dollárt költöttek gyerekeik álomesküvőjére, amelyen részt vett például Gordon Ramsay, Victoria Beckham egykori együtteséből a Spice Girlsből Mel B és Emma Bunton, de megjelent a teniszezőnő Serena Williams, illetve Victoria Beckham közeli barátja, Eva Longoria színésznő is.
 

 

Brooklyn már vágyik az apaságra

Brooklyn Beckham nemrégiben egy interjúban arról beszélt, arra vár, hogy Nicola is elérkezettnek lássa az időt a gyerekvállalásra. A 25 éves Brooklyn arról is beszélt, hogy Nicola iránti tiszteletből vette fel a Peltz nevet és azért, hogy gyerekeik is viselhessék azt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.