Elhagyhatta az intenzív osztályt Pax Jolie-Pitt: hosszú felépülés vár rá

Angelina Jolie, Pax Jolie-Pitt
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - August 16, 2023 - Gotham
baleset Brad Pitt Pax Jolie-Pitt intenzív osztály Angelina Jolie
Néhány nappal azután, hogy a 20 éves fiatalt kórházba szállították, miután balesetet szenvedett Los Angelesben, jó hírt közöltek: Pax Jolie-Pitt: elhagyhatta az intenzív osztályt, az orvosok szerint hosszú felépülés vár rá.

Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt július végén súlyos balesetet szenvedett Los Angelesben: elektromos kerékpárjával egy autóba rohant, azonnal kórházba vitték és még most is ott lábadozik. Kiderült, hogy azért sérült meg a feje, mert nem viselt bukósisakot, sőt, a megengedettnél gyorsabban is hajtott. A legfrissebb információk szerint a 20 éves fiút kiengedték az intenzív osztályról.

Pax Jolie-Pitt
Angelina Jolie fia, Pax Jolie-Pitt elhagyhatta az intenzív osztályat
Forrás: AFP

Pax Jolie-Pitt elhagyhatta az intenzív osztályt: hosszú felépülés vár rá 

"Pax kijött az intenzív osztályról. Komplex traumát szenvedett el, hosszú felépülés és fizioterápia vár rá" - árulta el a forrás. Majd hozzátette, hogy Pax édesanyja, Angelina Jolie, aki végig fia mellett volt, miközben a kórházban lábadozott "nagyon hálás az elsősegélynyújtók gyors és életmentő beavatkozásáért, valamint a kiváló orvosi ellátásért, amit kapott." Állítólag Paxot a testvérei is gyakran meglátogatták a kórházban, nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással.

A Page Sixnek egy bennfentes beszélt a balesetről: elmondta, hogy akik látták, azt gondolták, a 20 éves fiú nem éli túl az ütközést és a mentők is attól tartottak eleinte, hogy Pax agysérülést szenvedett, sőt agyvérzésre is gyanakodtak. A lap informátora azt is elmondta, hogy nem ez az első eset mostanában, hogy Pax bajba kerül. Úgy tudni, nagyon gyakran zaklatott a lelkiállapota, ráadásul több balesetnek is a részese volt, a színésznő már egy ideje gondolkozik azon, hogy segítséget kell kérnie a problémás Pax számára. "Nagyon aggasztó, ami Paxszal történik. A barátai is féltik, veszélyes dolgokban vesz részt és meggondolatlan" - nyilatkozták.

Nem tudni, Brad felvette-e a kapcsolatot fiával, amióta az kórházban van 

Bár az köztudott, hogy Pax elhidegült apjától, Brad Pitt-től: arról nincsenek információk, hogy a színész meglátogatta-e a kórházban a fiát vagy bármilyen módon kapcsolatba lépett-e vele. Még 2020-ban azonban attól volt hangos a világsajtó, hogy Pax a közösségi oldalon gyalázza apját. "Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (...) Szóval, boldog apák napját, te kib....tt borzalmas emberi lény!" - írta akkor az akkor 16 éves fiú, amt azzal indokolt, hogy Pitt semmiféle együttérzést nem mutat a kisebb gyerekei iránt, akik rettegnek tőle. 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.