Velencei Nemzetközi Filmfesztivál Brad Pitt Angelina Jolie
A velencei filmfesztiválon, a nyilvánosság előtt találkozhat egymással a hajdani pár. Angelina Jolie és Brad Pitt, ha akarják sem tudják majd elkerülni egymást.

Lapinformációk szerint ott lesz a velencei filmfesztiválon Angelina Jolie és Brad Pitt is. Amíg a színésznő a Mariát, addig Pitt a George Clooneyval együtt készített Wolfsot mutatja be. 

Angelina Jolie, Brad Pitt "By The Sea" World Premiere Opening Night Gala AFI Film Festival
Angelina Jolie és Brad Pitt a végetekig harcolnak egymással
Forrás: Northfoto

Angelina Jolie és Brad Pitt most lehet, nem ússzák meg...

Bár az elmúlt nyolc évben nem keresztezte egymás útját Angelina Jolie és Brad Pitt: most a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál változtathat ezen. Bár a házaspárt már 2019-ben elválasztották egymástól, jogi csatájuk még nem ért véget, amely nagyrészt a francia szőlőültetvényük és birtokaik körüli vita rendezéséről szól. Így nem csoda, hogy a fél világ kíváncsi arra, miként viselkednek majd egymással, ha tényleg megtörténik a "nagy találkozás". Külön kérdés, hogy Angelinát elksérik-e gyerekeik, és ha igen, hogyan viszonyulnak majd apjukhoz, akinek nevét közülük többen elhagyták, Pitt kedvence, Shiloh pedig már el is kezdte a hivatalossá tételt. 

Semi-Exclusif - No web - Angelina Jolie Jolie et son fils Maddox, assistant sur le film, vont débuter le tournage du biopic "Maria" sur la vie de Maria Callas près d'Athènes
Angelina Jolie a Maria Callas életét bemutató játékfilm, a Maria premierjére készül
Forrás: Northfoto

Angelina Maria Callas bőrébe bújt

Angelinának 2021 óta először lesz filmbemutatója: a Maria című életrajzi filmben a híres operaénekesnő, Maria Callast formálja meg Pablo Larraín rendezésében, aki a Jackie Kennedy és Diana hercegnő életrajzi filmjét, a Jackie és Spencert is rendezte. A Maria bizonyos jelenetei Budapesten forogtak, amikor a színésznő meglátogatta az Operaházat és a halottak napi hangversenyen vett részt. A később közzétett képek tanúsága szerint Jolie el is érzékenyült Verdi Requiemje alatt. Horváth Norbert ingatlanszakértő pedig arról beszélt, milyen különleges kívánságai voltak a színésznőnek a hazánkban tartózkodása során. 

Images du film "Wolfs" avec George Clooney et Brad Pitt
Brad Pitt és George Clooney a Wolfs című akciófilmben játszanak együtt
 Forrás: Northfoto


Brad Pitt magányos farkasként a filmvásznon

Brad Pitt a filmfesztiválon nemcsak Angelinával, de régi jó barátjával George Clooneyval is találkozik, hogy bemutassák a Wolfs című vígjáték-thrillerüket. A filmet Jon Watts rendezte, és két magányos farkasról szól, akik kénytelenek együtt dolgozni, hogy bűneik bocsánatot nyerjenek. Amíg a Maria a fesztivál egyik versenyfilmje, a Wolf nem az.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2005-ben találkoztak a Mr. és Mrs. Smith forgatásán és egymásba szerettek, 2014-ben kötöttek házasságot, ami nem tartott sokáig. Hat gyerekük van: Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (18), valamint ikrek, Vivienne és Knox, akik most töltötték be a 16. életévüket. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.