Rod Stewart beteg: nem áll színpadra a zenész

koncert betegség Rod Stewart
A világsztár énekes lefújta a mérföldkőnek számító, 200. előadását a Caesars Palace-ban. Rod Stewart fellépését többek között komoly betegsége miatt kellett elhalasztani.

Rod Stewart lemondta a Las Vegas-i Residency koncert sorozatának 200. előadását. Az énekesnél bakteriális fertőzés okozott torokgyulladást, emiatt nem tudott színpadra állni. Stewart a döntést követően bocsánatot kért rajongóitól, és ígérte, hogy hamarosan visszatér.

Rod Stewart
A 79 éves Rod Stewart megígérte, hogy jövőre bepótolja a most elmaradt koncertjét
 Forrás: GettyImages/Iwi Onodera

Rod Stewart teljesen elkeseredett az elmaradt koncert miatt

A 79 éves énekes szerdán fejezte be The Hits című előadását a Caesars Palace The Colosseumában, ahol az elmúlt 13 évben rendszeresen fellépett. 2011-ben mutatta be először Rod Stewart: The Hits című műsorát a klasszikus helyszínen. Sir Rod Stewart azonban órákkal az utolsó előadás előtt visszavonult, mert torokgyulladása miatt képtelen volt fellépni. A veterán rocksztár Instagramon közzétett posztjában úgy fogalmazott, hogy nem akart csalódást okozni a rajongóinak, hiszen ő is nagyon régóta várta ezt a jubileumi fellépését. Elmondása szerint mélységesen sajnálja az okozott kellemetlenségeket. Megígérte, hogy 2025-ben visszatér egy ráadással és reméli, hogy ott újra találkozhat majd rajongóival. "visszatérünk egy ráadásért!"-írta.

A nagy energiájú műsorban öt évtizedes karrierje során olyan slágereket ad elő, mint a You Wear It Well, a Da Ya Think I'm Sexy, a Tonight's The Night és a Hot Legs. Sir Rod az amerikai Rock & Roll Hírességek Csarnokának tagja, és a királynő lovaggá ütötte 2016-ban. A jövőre 80 éves sztár bevallotta, hogy bár még mindig sokat bulizik, de már azért visszafogottabban. Fontosnak tartja, hogy védje a hangját, hiszen ez az egyik védjegye. Az énekes betegsége szerencsére antibiotikumokkal kezelhető. 

Nem ritka, hogy sztárok lemondják koncertjüket

Az elmúlt hónapokban is számos világsztár koncertje maradt el. Legutóbb Taylor Swift három telt házas koncertet adott volna Bécsben, de terrorveszély miatt mindegyiket lefújták. A rajongók persze rendkívül csalódottak, hiába kapják vissza a jegyeik árát.

Az Aerosmith is nemrég jelentette be, hogy visszavonul a turnézástól. Az ok Steven Tyler hangszálsérülése, amiből nagy valószínűséggel soha nem épül fel, így a zenekar sem áll többé színpadra. 

Bruce Springsteent orvosai tiltották el a koncertezéstől, ezért lemondta az európai turnéjának következő állomásait. Az énekes betegségéről semmit nem tudni, csak azt, hogy a hangját is érinti.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.