Demi Moore elárulta, milyen őrült módszerrel fogyott le második gyereke születése után

Los Angeles Premiere Of "The Substance" - Arrivals
Getty Images/Los Angeles Premiere Of "The Substance" - Arrivals - Jon Kopaloff
alakformálás fogyás Demi Moore
A színésznő nagyon durva edzésprogramot választott annak érdekében, hogy második gyereke születése után visszanyerje az alakját. Demi Moore ma már őrültségnek tartja, amit művelt.

Demi Moore, aki most 61 éves, akkoriban Bruce Willis-szel élt Malibuban, és elkötelezte magát amellett, hogy naponta 30 mérföldet (körülbelül 48 km) tekerjen biciklivel, ezt a távot oda-vissza, annak érdekében, hogy visszanyerje terhesség előtti alakját, a Tisztességtelen ajánlat forgatására.

Demi Moore
Demi Moore a lányaival
Forrás: Getty Image

Demi Moore őrült edzésprogramja

„Hatalmas nyomást gyakoroltam magamra” – mesélte Moore a CBS Sundays műsorban.

Voltak olyan tapasztalataim, amikor arra utasítottak, hogy fogyjak le. És bár ezek megalázó és kellemetlen helyzetek voltak, mindezt végülis én tettem magammal.

Visszaemlékezett: 

Azt hiszem, Scout körülbelül öt vagy hat hónapos volt, amikor a Tisztességtelen ajánlat forgatása zajlott. Így hát éjjel szoptattam, majd hajnalban, a sötétben elbicikliztem a Paramounthoz, vagy éppen oda, ahol forgattunk; aztán egy teljes, általában 12 órás forgatási nap után kezdtem újra az egészet.

„Már az ötlet is, hogy mit tettem a testemmel, őrültnek és nevetségesnek tűnik” tette hozzá Moore. Scout mellett a színésznőnek további két lánya Bruce Willisztől, a 36 éves Rumer és a 30 éves Tallulah.

Moore nemrég megosztotta azt is, hogyan támogatja lányaikat, miközben édesapjuk, Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd. A színésznő, aki 1987 és 2000 között volt Bruce Willis felesége, erről a The Drew Barrymore Show-ban beszélt.

Moore elmondta, milyen tanácsokat ad gyermekeinek, hogy hogyan tartsák fenn a kapcsolatot apjukkal, miközben ő a kognitív funkciókat befolyásoló betegséggel küzd. 

Azt mondom a gyerekeimnek, hogy ott találkozzanak vele, ahol most van. Ne kapaszkodjanak abba, aki volt, vagy amit szeretnének, hogy legyen, hanem abba, aki most, ebben a pillanatban.

 Moore hozzátette: „Ebből származik annyi szépség, öröm és szeretet. Amikor Los Angelesben vagyok, minden héten meglátogatom, és valóban kincsként őrzöm az együtt töltött időt.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.