Fotókon a legnagyobb sztárok ikertestvérei: sokan nem is tudnak róluk

hollywood Ashton Kutcher ikertestvér Kiefer Sutherland
A sztárok és ritkán látott testvéreik alig néhány perc különbséggel látták meg a napvilágot, életük mégis sokban eltér egymástól.

Bár ugyanabban a családban nevelkedtek, és ugyanazokon a géneken osztoznak, teljesen más karriert választottak a sztárok ikertestvérei. Ismerkedjünk meg néhány híres testvérpárral, akik különböző, de mégis lenyűgöző utakon járnak!

Hírességek és ikertestvéreik:

Scarlett Johansson

Nem csak szó szerint nézhet fel kisöccsére Scarlett Johansson. A három perccel később született Hunter nagy poltikai kampányokban vesz részt.

Scarlett Johansson és ikertestvére
Scarlett Johansson és ikertestvére
Forrás: Getty Images

Kiefer Sutherland

Az anyaméhen is osztoztak és a filmiparban is mindketten jelen vannak.: míg Kiefer Sutherland a kamerák előtt, addig testvére, Rachel az utómunkálatokban tevékenykedik.

Ashton Kutcher

Nem csak Ashton Kutcher hat inspirálóan az emberekre, hanem öccse, Michael is hatással van másokra. Az agyi bénulással élő üzletember rendszeresen tart motivációs beszédeket.

Ashton Kutcher és ikertestvére
Ashton Kutcher és ikertestvére, Michael 
Forrás: Getty Images

Rami Malekre

Míg bátyjára, Rami Malekre a rajongók figyelme, addig Samira a diákoké irányul. A négy perccel fiatalabb Malek tanárként éli életét.

Rami Malek és ikertestvére Jeff Garlin komikussal
Rami Malek (középen) és ikertestvére, Sam (balra) Jeff Garlin komikussal 2011-ben
Forrás: Getty Images

Giselle Bündchen

Giselle és Patrícia Bündchen láthatóan ugyanazokat a csodás géneket örökölték, utóbbi azonban egy ideje már csak nővére karrierjét egyengeti.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.