A Harry Potter sztárjának szívszorító vallomása: "nincs már sok hátra az életemből"

Graham Norton Show - London
PA Images via Getty Images/Graham Norton Show - London - Isabel Infantes - PA Images
vallomás Miriam Margolyes Harry Potter
Miriam Margolyes egy interjúban számolt be arról, hogy gerincbetegsége ma már annyira súlyos, hogy szinte nem tud járni. A Harry Potter színésznője kijelentette, hogy szerinte "nincs már sok hátra az életemből".

A Harry Potter filmekben a Sprout professzort alakító Margolyesnél korábban csontritkulást diagnosztizáltak, tavaly pedig szívműtéten esett át, kicserélték az aortabillentyűjét. A színésznő szomorú, mert betegsége kihat színészi karrierjére is.

Miriam Margolyes, Harry Potter
A Harry Potter sztárjának szívszorító vallomása: "nincs már sok hátra az életemből"
Forrás: PA Images via Getty Images

A Harry Potter sztárjának szívszorító vallomása: "nincs már sok hátra az életemből"

Azt szeretném, ha olyan szerepeket játszhatnék, amelyek nem csak ülőhelyzetben ülnek, de nem vagyok elég erős

 - tette hozzá. A színésznő aggódik az egészségügyi állapotáért, úgy érzi, hogy már csak néhány éve maradt hátra.

 

Amikor tudod, hogy nincs már sok hátra az életből - és valószínűleg az elkövetkező öt vagy hat éven belül meg fogok halni, ha nem előbb, nem szívesen hagyom magam mögött a színjátszást. Olyan öröm.

Margolyes nincs oda a Harry Potter-univerzumért

A Harry Potter filmek kapcsán ugyanekkor Margolyes megdöbbentő nyilatkozatot tett. "Nem szeretem a gyerekeket. Nem is akarok velük lenni. Persze meg tudnám ölni azt, aki egy gyereket bántani mer, ugyanakkor én nem akarom, hogy körülöttem legyenek. Zajosak, állandóan figyelni kell rájuk" - fejtette ki, de egykor még keményebben nyilatkozott. "Aggódom a Harry Potter-rajongók miatt, mostanra már túl kéne lenniük ezen. Huszonöt éve volt, és szerintem gyerekeknek szól. Benne ragadtak a feelingbe, ami számomra érthetetlen: fel kéne nőniük" - fejtette ki és hozzátette, időnként meghívják Harry Potter témájú esküvőkre is, ami pedig teljesen abszurd számára. Azt sem tagadta soha, hogy egyáltalán nincs elragadtatvan a Harry Potter-univerzumról: „Számomra nem volt fontos. Persze, jó volt szerepelni benne és sok érdekes embert megismerhettem, de azért nem a világirodalom remekéről beszélünk" - tett vitriolos megjegyzést a gyógynövények mágusát alakító színésznő. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.