Kiderült, hogyan képes kommunikálni Michael Schumacher: Flavio Briatore felesége árult el részleteket

Michael Schumacher
AFP - Matej DIVIZNA
egészségügyi állapot kommunikáció Michael Schumacher
Flavio Briatore, a korábbi Formula–1-es vezető volt felesége elárulta, hogyan kommunikál az egykori autóversenyző. Jelentések szerint Michael Schumacher jelen volt lánya, Gina esküvőjén múlt hétvégén.

A pletykák szerint Gina-Maria esküvőjén az édesapja is jelen volt, ám hivatalosan ezt senki sem erősítette meg. Annyi biztos, hogy rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett tartották meg a lakodalmat, a vendégeknek le kellett adniuk a telefonjaikat. Az 55 éves pilóta egészségi állapotáról a balesete óta szinte semmi biztosat nem lehet tudni, a pletykák szerint azonban folyamatos ápolásra és felügyeletre van szüksége. Flavio Briatore felesége elárulta, hogyan képes szeretteivel kommunikálni Michael Schumacher.

Michael Schumacher
Kiderült, hogyan képes kommunikálni Michael Schumacher
Forrás:  AFP

Kiderült, hogyan képes kommunikálni Michael Schumacher

Korábban már találgattak azzal kapcsolatban, hogy Schumacher nem tud többé beszélni. Ehelyett a szemeivel kommunikál. Ezt Elisabetta Gregoraci, Briatore volt felesége állította. 

Michael nem beszél, a szemeivel kommunikál. Csak három ember látogathatja meg, és én tudom, hogy kik ők. Spanyolországba költöztek, és a felesége kórházat alakított ki abban a házban

mondta Gregoraci. Azokat az állításokat, hogy Schumacher nem tud beszélni, szinte megerősítette fia, Mick is, aki szintén Formula–1-es karriert épített magának. Mick ritkán beszél apjáról, de a 2021-es Netflix-dokumentumfilmben mégis elmondott néhány gondolatot Michael életéről.

Azt hiszem, apuval most másképp értenénk meg egymást.

Az egykori Ferrari-főnök, Jean Todt szintén beszélt barátja állapotáról. Schumacher életét „másnak” nevezte, mint amit a síbaleset előtt élt. Todt tavaly így nyilatkozott: 

Michael itt van, tehát nem hiányzik. [De] egyszerűen nem az a Michael, aki korábban volt. Más, és csodálatosan támogatja őt a felesége és gyermekei, akik védelmezik őt.

2020-ban Schumacher állítólag végleg beköltözött a mallorcai villába, amelyet a család 2017-ben vásárolt 27 millió fontért. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.