Liam Payne pár hete drogrehabon volt: 2 nap után otthagyta a luxusintézményt

addikció Liam Payne Cheryl Cole
Barátai és családja szurkoltak neki, hogy le tudja küzdeni a függőségét. Liam Payne a londoni The Prioryban gyógyult volna, de nagyon hamar feladta.

Alig pár héttel a halála előtt Liam Payne bejelentkezett egy rehabilitációs intézménybe, hogy megpróbálja helyrehozni az életét.  A One Directio énekese a londoni The Prioryban vett volna részt egy 28 napos addiktológiai terápiás programban, hogy legyőzze démonait fia, Bear és családja érdekében.

Liam Payne és Cheryl Cole rövid ideig voltak házasok
Liam Payne és Cheryl Cole rövid ideig voltak házasok
Forrás: Northfoto

Liam Payne nem csinálta végig a terápiát

Payne a rehabilitáción éjszakánként 5000 fontot (2 402 530  forint) fizetett volna, de már 48 óra után kijelentkezett. Források szerint „alig hagyta el a szobáját”, és „nem vett részt egyetlen foglalkozáson  sem”. Az énekes 2021-ben már beszélt függőségi problémáiról, barátai szerint elbagatellizálta azokat, amikor azt mondta, jól tudja lepezni, hogy milyen mélyen van. 

Cheryl Cole összetört

A tragédia után Payne gyermeke édesanyja, akitől az énekes 2018-ban különvált, Cheryl Cole is megszólalt a közösségi médiában, fájdalmát megosztva a nyilvánossággal. Cole kifejezte, milyen nehéz szembesülnie a gyásszal, és hangsúlyozta, hogy Liam nem csupán popsztár és híresség volt, hanem apa is. „Itt van Bear, egy fiú, akinek most szembe kell néznie azzal a szörnyű valósággal, hogy soha többé nem látja az apját.” Liam utoljára augusztus 29-én 31. születésnapján beszélt nyilvánosan Bearről: „Olyan nagyra nőtt. Nagy fiú, és úgy néz ki, mint egy mini én” - mondta akkor többek között, korábban pedig arról is beszélt, hogy - bár 23 évesen még nem volt érett az apaszerepre - a mindene Bear és megpróbál jó apja lenni. 

Liam Payne október 17-án hunyt el Buenos Airesben, amikor kiesett egy szálloda harmadik emeletéről. Az orvosi jelentések szerint koponyatörést és súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek azonnali halálhoz vezettek. Szemtanúk elmondása szerint Payne az utolsó óráiban agresszív volt, a szálloda halljában összetörte a laptopját, a recepciós fel is hívta a 911-es segélyhívót.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.