Liam Payne nem akart öngyilkos lenni? Részben vagy teljesen öntudatlan állapotban volt, amikor kizuhant a szálloda erkélyéről

Liam Payne 1993:2024 One Direction Singer
Northfoto - Daniel DeSlover
tragédia halál eszméletlen Liam Payne
A One Direction egykori énekese 31 éves korában hunyt el, miután kizuhant egy szálloda harmadik emeletéről Argentínában, ahol barátnőjével, Kate Cassidyvel nyaralt. A boncolása után az ügyészek szerint, figyelembe véve a testhelyzetét és a sérüléseit, elképzelhető, hogy Liam Payne részben vagy teljesen eszméletlen volt, amikor kiesett.

A jelentések szerint Liam Payne egyedül jelentkezett be a szállodába halála előtt. A városi mentőszolgálat szóvivője, Alberto Crescenti elmondta, hogy körülbelül 40 métert zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek összeegyeztethetetlenek voltak az élettel.

Liam Payne
Liam Payne részben vagy teljesen öntudatlan állapotban volt, amikor kizuhant a szálloda erkélyéről
Forrás: AFP 

Liam Payne részben vagy teljesen öntudatlan állapotban volt, amikor kizuhant a szálloda erkélyéről

A boncolás után megállapították, hogy a halálát a zuhanás okozta súlyos sérülések okozták, azonban reflexszerű védekező pozíció nem volt megfigyelhető. Az ügyészek szerint, figyelembe véve a testhelyzetét és a sérüléseit, elképzelhető, hogy Payne részben vagy teljesen eszméletlen volt, amikor kiesett.

A halottszemle alapján elmondták, hogy Liam halálát belső és külső vérzések okozták. Az argentin rendőrség további vizsgálatok eredményeire vár, hogy pontosan meghatározzák az énekes halálának részleteit.

Liam Payne hotelszobájából az énekes halála előtt távozó két nő nem gyanúsított

Hogy rekonstruálják Liam Payne utolsó óráit, öt embert hallgattak ki, köztük azt a két nőt, aki az énekessel volt a halála előtti órákban. Mint kiderült, a két nő jól ismert, de  vezetéknevüket a hatóságok nem árulhatják el. A hölgyek állítólag már azelőtt elhagyták a szállodát, hogy Liam a halálba zuhant volna, és a helyi média beszámolóiban „koronatanúként”, nem pedig gyanúsítottként szerepelnek az ügyben, amit az ügyészek „duduso”-nak neveztek.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.