Ezt a drogot használta Liam Payne a halála előtt: súlyos hallucinációi lehettek a tragédia idején

szenvedélybetegség kristály Liam Payne
A nyomozás szerint a zenész erős kábítószer hatása alatt állt, amikor kizuhant szállodája ablakából. Liam Payne erőszakos és agresszív viselkedésének is ez lehet az oka.

Most már biztos, hogy drog hatása alatt állt Liam Payne, amikor kiesett a Buenos Aires-i Casa Sur hotel harmadik emeleti ablakán. A rendőrség kiderítette, mit szedhetett be a zenész.

Liam Payne hallucinációkkal küzdhetett a tragédia idején
Liam Payne hallucinációkkal küzdhetett a tragédia idején
Forrás: Getty Images for Nickelodeon

Liam Payne kristályt használt

Az argentin rendőrség szerint Liam Payne erős drog hatása alatt állt, mielőtt kizuhant a hotel ablakán. A drog magyarázat arra is, hogy az énekes miért viselkedett agresszíven a tragédia előtt a szálloda halljában és hogy miért kellett hívnia a főrecepciósnak a 911 segélyhívót. A TMZ információi szerint Liam a kristály nevű anyag hatása alatt áll, amely pszichotikus rohamokat és hallucinációkat okoz, valamint gyakran agresszívvá teszi a használóit. A hatóság emberei hozzátették, Liam nagy mennyiségben fogyaszthatta a szert, amely extrém eufóriát és extrém mélypontokat okoz.

Október 16-án Liam Payne Buenos Airesben, a CasaSur Palermo Hotel harmadik emeleti erkélyéről zuhant le, halála megrázta a világot. A boncolás után megállapították, hogy a halálát a zuhanás okozta súlyos sérülések okozták, azonban reflexszerű védekező pozíció nem volt megfigyelhető. Az ügyészek szerint, figyelembe véve a testhelyzetét és a sérüléseit, elképzelhető, hogy Payne részben vagy teljesen eszméletlen volt, amikor kiesett. 

Payne évek óta küzdött a függőségével

Liam már 2021-ben nyilatkozott szenvedélybetegségéről és úgy tudni néhány héttel a halála előtt a londoni The Prioryban vett volna részt egy 28 napos addiktológiai terápiás programban, hogy legyőzze démonait fia, Bear és családja érdekében. Payne azonban 2 nap után otthagyta a luxusintézményt. 

Még mindig nem tudni pontosan, mi történt

Payne barátnőjével Kate Cassidyvel érkezett Argentínába, Niall Horan fellépésére, de a tervezettnél tovább maradtak. Cassidy - Liam könyörgése ellenére - időközben úgy döntött, visszautazik Floridába. A tragédia előtt az énekes szobájából két nőt láttak kijönni, ők nem gyanúsítottak azügyben. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.