tragédia Sallai Nóra balesete kereszteződés Sallai Nóra
Az egész országot megrázta Sallai Nóra balesete. Mindenki a színésznő felépülésért imádkozik, kisfiának halálhíre pedig feldolgozhatatlan még egy kívülálló számára is. Sallai Nórának sajnos esélye sem volt elkerülni a balesetet.

Sallai Nóra és kisfia szeptember 27-én a kora esti órákban a játszótérről tartott haza Dunaharasztiba a kisfiával, amikor Alsónémedi egyik kereszteződésében egy nagy sebességgel közlekedő BMW beléjük rohant. Anya és fia egy szürke Opelben utaztak és éppen egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsaiba szorultak. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők válságos állapotban szállították kórházba mindkettőjüket, és a kisfiú azóta elhunyt. A BMW utasai, egy 18 és egy 21 éves fiatal férfi könnyebben sérüléseket szereztek. A brutális balesetet egy másik kocsi fedélzeti kamerája felvette.

Sallai Nóra
Sallai Nóra balesete: a színésznőnek esélye sem volt
Forrás: TV2

Sallai Nóra elkerülhette volna a balesetet?

Többen szóvá tették, hogy Sallai Nóra nagyon lassan kanyarodott ki a kereszteződésből, ám erre jó oka volt. A helyiek szerint a kereszteződés nagyon nehezen belátható, ezért lassan ki kell tolni a kocsi orrát, hogy látni lehessen a balról érkező járműveket. A kilátást két tábla és egy villanyoszlop is nehezíti. Emellett a főútnak a kereszteződéshez közel enyhe íve is van, nem lehet messziről látni, ha autó érkezik, a BMW pedig nagy sebességgel vágódott ki ebből a kanyarból. Sallai Nórának tehát semmit nem tudott tenni, hogy elkerülje a balesetet.

„Láttam a videót, amit a fedélzeti kamerával készítettek. Ha nem százhússzal vagy százharminccal jön az illető, hanem rendesen, akkor elkerülhető lett volna a baleset" - mondta egy alsónémedi lakos a Borsnak.

Egyelőre nem tudni pontosan, milyen körülmények játszottak közre a balesetnél, a rendőrség továbbra is vizsgálódik az ügyben. Sallai Nóra továbbra is válságos állapotban fekszik az intenzív osztályon, bár férje szerint az állapota valamennyit javult. A színésznő még nem tudja, hogy elhunyt a kisfia

@ripost.hu Elátkozott az a kereszteződés, ahol Sallai Nóráék balesetet szenvedtek! Nagyon sok baleset történt már ott... #ripost #sallainora #sallainorabaleset #baleset #alsonemedi #sallainorakisfia #sallai #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foruyou ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.