Újabb megrázó felvételt hoztak nyilvánosságra Sallai Nóra balesetéről

Sallai Nóra
videó Sallai Nóra balesete felvétel
Újabb felvétel került nyilvánosságra a targédiáról. Sallai Nóra balesete szeptember 27-én történt Alsónémediben, úgy tudni, a színésznő állapota még mindig válságos.

Újabb felvétel került nyilvánosságra Sallai Nóra balesetéről. Mint ismert, szeptember 27-én, Alsónémediben történt a tragikus ütközés, amelyben Sallai Nóra súlyosan megsérült, a vele együtt utazó kisfia pedig később, a kórházban elhunyt. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra balesete: újabb felvétel került elő

Újabb megrázó felvétel került elő Sallai Nóra balesetéről

Sallai Nóra és kisfia, Bende súlyos autóbalesetet szenvedtek szeptember 27-én Alsónémediben, a kora esti órákban. Nóra és a gyereke a játszótérről tartottak hazafelé, amikor beléjük rohant egy száguldó BMW. A helyszínen a színésznőnek egy 15 éves lány is segített, aki később beszámolt arról, mit látott a balesetből. „A BMW is Dunaharaszti felől jött, mi a barátaimmal bent voltunk a játszótéren, igazából beszélgettünk. Köszönni sem volt időm, amikor hallottuk a csattanást" - árulta el Mátai Nóra. A balesetben a Jóban Rosszban színésznője és kisfia is komolyan megsérültek, az ötéves Bende később, a kórházban feladta a harcot. Sallai Nóra állapota még mindig válságos, bár férje kedden arról számolt be, hogy egy kicsit jobban van. A tragikus baleset körülményiről most újabb felvétel látott napvilágot, amit egy másik autó fedélzeti kamerája rögzített. A Tények által közölt felvételen az látszik, hogy Sallai Nóra lassított, mielőtt a főútra kanyarodott volna, valamint az is látható, hogy a BMW hatalmas sebességgel száguldott a kamerás autóval szemben. 

A videóban 2:00-tól látható az újabb felvétel a balesetről:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.