Most jött a hír: drámai változás Sallai Nóra állapotában. Most kell csak igazán az ima

Sallai Nóra
Sallai Nóra balesete Sallai Nóra kórház változás
Már lassan három hete annak, hogy a Jóban Rosszban színésznője és kisfia Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett. Sallai Nóra gyermeke egy héttel a baleset után a kórházban elhunyt, az édesanya állapota pedig szépen lassan javulni kezdett.

Szeptember 27-én a Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia éppen hazafelé tartott, amikor egy száguldó autó beléjük hajtott. Sallai Nóra állapota eddig válságos volt, de a legfrissebb hírek szerint ugyan még hetekig eltarthat, mire tudatánál lesz, van esély arra, hogy a színésznő felépüljön.

Sallai Nóra
Sallai Nóra állapota javul: van esély a felépülésre
Forrás: Hot!

Friss hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról

A családtagok végre fellélegezhetnek: Sallai Nóra állapotáról pozitív hírek érkeztek: 

sajtóértesülések szerint a Jóban Rosszban színésznője már önállóan lélegzik és egyre többször nyitja ki a szemét. 

Az elmúlt hetekben több műtéten is átesett a színésznő, az állapota ugyan még mindig válságos, a fentiek már bizakodásra adhatnak okot. Az orvosok szerint két, három hét altatás után hetekbe is beletelhet, mire a beteg teljesen tudatánál lesz. A cél az, hogy ezt megvárják és utána az állapotától függően tudják folytatni a további kezeléseket. Az viszont érezhető, hogy Nórában nagy a kitartás, élni akarás, ez mindenképpen segíti a gyógyulását.

Sallai Nóra elkerülhette volna a balesetet?

Többen szóvá tették, hogy Sallai Nóra nagyon lassan kanyarodott ki a kereszteződésből, ám erre jó oka volt. A helyiek szerint a kereszteződés nagyon nehezen belátható, ezért lassan ki kell tolni a kocsi orrát, hogy látni lehessen a balról érkező járműveket. A kilátást két tábla és egy villanyoszlop is nehezíti. Emellett a főútnak a kereszteződéshez közel enyhe íve is van, nem lehet messziről látni, ha autó érkezik, az autó pedig nagy sebességgel vágódott ki ebből a kanyarból. Sallai Nórának tehát semmit nem tudott tenni, hogy elkerülje a balesetet.

„Láttam a videót, amit a fedélzeti kamerával készítettek. Ha nem százhússzal vagy százharminccal jön az illető, hanem rendesen, akkor elkerülhető lett volna a baleset" - mondta egy alsónémedi lakos a Borsnak.

Egyelőre nem tudni pontosan, milyen körülmények játszottak közre a balesetnél, a rendőrség továbbra is vizsgálódik az ügyben.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.