Falatnyi bikiniben mutatta meg kifogástalan alakját Dua Lipa - FOTÓK

2024 Austin City Limits Music Festival - Weekend One
WireImage/2024 Austin City Limits Music Festival - Weekend One - Erika Goldring
szexi dua lipa Bikini
Az énekesnő bikiniben mutatta meg izmos hasát. Dua Lipa a texasi Austinban koncertezett, ahol a fellépés előtt jutott idő egy kis pihenésre is. És ha már bikini, akkor posztolt pár fürdőruhás képet a rajongóknak az Instagramra.

Dua Lipa nem pihen, a koncertjeire olyan sokan állnak sorba, hogy legutóbb összeomlott a jegyértékesítő oldala. Mondjuk ettől az énekesnő nem esik kétségbe, sőt! Koncertsorozata éppen Texasban jár, az austini koncerthez nemes egyszerűséggel hozzácsapott pár nap pihenőt, amit az énekesnő a rajongók nagy örömére napozással töltött, egy szál bikiniben. 

Dua Lipa
Dua Lipa Forrás: Instagram 

Dua Lipa: két koncert között egy kis napozás

A mininyaralásról jó pár fotó készült, Dua Lipa a vízparti napozás után hajóra pattant, ahol már egy cseresznyemintás bikinit és apró kockás inget viselt.

Dua Lipa
Forrás: Instagram 

 A rajongók az esti programról készült fotókon sem maradtak dekoltázs nélkül. 

Dua Lipa
Forrás: Instagram 

A nyaralásnak azóta vége lett, Dua Lipa teltházas koncertet adott Austinban. 

Novemberben pedig elkezdi új, világ körüli turnéját, amelynek Szingapúr lesz az első állomása. A Radical Optimism nevet viselő koncertsorozat 2025 októberéig tart majd, összesen 68 állomással, mint például Jakarta, Kuala Lumpur és Tokio. Budapest ugyan nincs a helyszínek között , de a leglelkesebb rajongók Prágában láthatják kedvencüket. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.