Beauty a TikTokon: kiket érdemes követni?

Close,Up,Of,The,Face,Of,A,Beautiful,Woman,With
Shutterstock/ORION PRODUCTION -
TikTok szakember haj beauty sminkelés
A TikTok már nem csak a táncos és a vicces videók platformja, hanem végtelen mennyiségű tippet találhatunk arcápolással és hajápolással kapcsolatban is. De nem mindegy kiket követünk, ezért, ha szeretnél tökéletes beauty tippeket, tarts velünk!

A legújabb trendeket, és a leghasznosabb ötleteket keresed beauty tippekért? Összegyűjtöttük a legizgalmasabb és legprofibb influencereket, akik nemcsak szórakoztatnak, de rengeteg praktikus tanáccsal is ellátnak. Fedezd fel a TikTok beautyvilágát, és inspirálódj a legkreatívabb tartalomkészítőktől!

beauty
A TikTok tele van beauty tippekkel, de kit érdemes követni? 
Forrás: Forrás: Shutterstock/Fizkes

1. Beauty tippek: válogass okosan

A TikTok tele van különböző szépségtippekkel és termékajánlásokkal, de nem mindegyik forrás hiteles. Kövesd azokat az influencereket, akik szakértői tanácsokat adnak, és hiteles információkkal szolgálnak. Olyanokat érdemes keresni, akik nem csak termékeket ajánlanak, hanem magyarázatot is adnak azok működésére és összetevőire.

2. Ne költsd a pénz feleslegesen! 

Nem kell egy vagyont költeni a szépségápolásra! A TikTokon számtalan beauty influenszer található, aki a szépségápolás költséghatékony módszereit mutatja be, a drága márkák helyett. 

3. Tartsd a lépést

A TikTok a legújabb szépségápolási trendek melegágya. Az influencerek folyamatosan frissítik tartalmaikat a legújabb smink-, haj- és bőrápolási trendekkel. Kövesd őket, hogy mindig naprakész lehess, és kipróbálhass új technikákat és stílusokat, amelyek feldobhatják a megjelenésedet.

4. Próbáld ki a DIY tippeket

A TikTok tele van otthoni, egyszerű szépségápolási trükkökkel, amelyeket könnyedén kipróbálhatsz. Sok influencer oszt meg DIY  tippeket, amelyekhez csak néhány alapvető hozzávalóra van szükség. Ezek a praktikák nemcsak szórakoztatóak, de pénztárcabarát alternatívát is kínálnak a drága kozmetikai kezelések helyett.

5. Kikre érdemes figyelni?

@narjisseglow: Narjisse egy chichagói szépségápolási- és öngondoskodási tartalomkészítő, emellett hiteles bőrápoló szakember, akinek weboldalán kiváló bőrápoló krémeket is tudsz rendelni. Videóit csajos, esztétikus, és profi stílusban készíti el, ami biztosan meghozza a kedvedet a saját bőrápolási rutinod kialakításához!

@tatiwestbrook: Tati Westbrook a sminkelés és a bőrápolás megszállottja, aki szépségápolási termékéket tesztel, amiket weboldalára kattintva te is megnézhetsz. Alapos, és hiteles videói segítségedre lehetnek.

@nikkietutorials: Ha szeretnél menő, és profi sminkeket elkészíteni akkor kiváló tanárod lehet ebben Nikkie de Jager , aki több millió követője mellett saját webshoppal is rendelkezik, ahol érdemes nézelődni, ha kicsit kirúgnánk a hámból, és minőségi termékeket szereznénk be.

@tp.makeup: Takács Petra ugyan smink témában is izgalmas videókat gyárt, elsősorban a bőrápolási tanácsai miatt kedveljük. Kozmetikusként biztos forrás.

@tp.makeup A micellás vizeket le kell mosni! Illetve nyilván maga a termék működik úgy is, ha nem mosod le, de ennek ellenére a bőrödnek sokkal jobbat teszel, ha lemosod őket. A sodium származékok vízzel kölcsönhatásba lépve tudnak a legjobban tisztítani és nem arra vannak kitalálva, hogy a bőrön maradjanak. . . . #micellásvíz #arclemosó #sminklemosás #bőrápolás #bőrápolásitippek #bőrápolásirutin ♬ eredeti hang - TP MAKEUP💋Bőrápolás|Smink|Haj

@sabrinawithlove:  Sabrina McGreal tartalmai elsősorban a hullámos hajúaknak lehetnek hasznosak: a hozzánk passzoló frizura kiválasztásától a loknik ápolásáig mindenben a segítségünkre tud lenni.

@sabrinawithlove Is this you? Wavy hair is a type of curl that can be easily straightened. It’s a versatile hair type and every day it’s going to look different. A wavy hair routine can help define your natural wavy by using lightweight curl products. Follow for more wavy hair videos! #wavyhair #curlyhair #naturalhair #wavyhairroutine #wavyhairtips #wavyhaircare #wavyhairgirl #wavyhairjourney ♬ original sound - Sabrina 🌺 Wavy Hair

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.