Daganatot találtak Katalin hercegné fején: azonnal meg kellett műteni

Katalin hercegné
Getty Images/The Prince And Princess Of Wales Commemorate The Life Of Queen Elizabeth II - Max Mumby/Indigo
betegség katalin hercegné daganat
Nem idén volt a walesi hercegné első műtétje. Mint kiderült, Katalin hercegné korábban sürgősségi operáción esett át, miután talált egy csomót a fején.

Mindenkit sokkolt, amikor az év elején kiderült, hogy Katalin hercegné rákbetegségben szenved. Azóta a walesi hercegné napról napra jobban érzi magát és a bejelentés óta már két alkalommal is megjelent a nyilvánosság előtt. Nemrég kiderült, hogy korábban már átesett egy sürgősségi műtéten, amikor daganatot találtak a fején.

Katalin hercegné
Daganatot találtak Katalin hercegné fején
Forrás: UK Press via Getty Images

Katalin hercegné csomót talált a fején

A walesi hercegné középiskolás volt, amikor egy csomót vett észre a feje bal oldalán, közvetlenül a hajvonala alatt. Az iskola azonnal szólt a szülőknek, akik azonnal kórházba vitték, ahol sürgősségi műtét keretein belül eltávolították a daganatot a fejéről. A királyi palota korábban egy közleményt is kiadott a heggel kapcsolatban, azt írták a "heg egy gyermekkori műtéthez kapcsolódik". Ezzel akarták megelőzni, hogy rosszindulatú pletykák terjedjenek azután, hogy egyre többen szúrták ki a műtét nyomát.

Katalin hercegné szabadságra megy

A hercegné már fél éve visszavonult a nyilvánosságtól betegsége miatt, és augusztus 4-től várhatóan csatlakozik Vilmos herceghez és három gyerekükhöz, György herceghez, Sarolta hercegnőhöz és Lajos herceghez a királyi család augusztusi nyári vakációján Balmoralban. Egy forrás szerint augusztus 4-től a királyi család tagjai szabadságra mennek, ezt az időt pedig együtt szeretnék eltölteni II. Erzsébet királynő kedvenc helyén, Balmoralban. A bennfentes szerint a vakáción ott lesz Anna hercegnő és a férje, Mike és Zara Tindall és gyermekeik. András herceg és lányai is meghívást kaptak néhány összejövetelre, de úgy tudni, hogy ők nem a Balmoral birtokon fognak megszállni.

 


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.