Ezt a liszt nélkül készülő remeket mindenkinek ajánljuk - mert amellett, hogy imádnivaló édesség, az egészségedet is óvja a mandulával és a mézzel.
Hozzávalók:
20 dkg mandula
10 dkg méz
3 tojás
5 dkg olvasztott vaj
vaj a piteforma kikenéséhez
12 dkg cukor
1 mokkáskanál só
Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés:
Kivajazott piteformában szétterítjük a mandulát. A maradék hozzávalókat: a mézet, a tojást, a cukrot, az olvasztott vajat és a sót összekeverjük, majd a mandulára öntjük. 180 Celsius-fokra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük.
Extra tippünk
Melegen nem fog kijönni a formából, meg kell várni, amíg langyos lesz. Szépen nem szeletelhető, de nagyon finom, egyszerű és gyors!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.