Ha a következő szabályokat betartod, akkor garantáltan nem lesz kemény vagy túlfőtt a kukoricád!
1. Minél frissebb a kukorica, annál édesebb - ezt onnan tudod, hogy a kukoricaszemben fehér színű lé van.
2. Forró vízbe tedd, és csak 15 percig főzd!
3. A főzőlébe mindig tedd bele a "kukoricabajszot" is!
4. Soha, de soha ne tegyél sót a főzővízbe!
5. Akkor lesz a legfinomabb, ha lefedve, a főzőlében hagyod langyosra hűlni.
6. Locsold meg olvasztott vajjal, majd sózd meg.
Extra tipp:
Vigyázz! A vajas kukorica legalább 200 kalória/darab, és egy sosem elég...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.