Virágkonyha Halmos Monikával: pirított csirkecsíkok sásliliombimbóval

csirke virágkonyha Halmos Monika blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.

Gondoltál már arra, hogy a kerítés mellett pompázó sásliliomot is meg lehet enni? Ez a gyönyörűséges, a napsugár felé nyújtózkodó virág a nyár egyik legizgalmasabb ehető virága. Bőségesen ontja virágait, ne sajnáljunk hát néhány maréknyi bimbót letörni, bele a hétvégi menübe.

Forrás: viragkonyha.reblog.hu

Hozzávalók a pirított csirkecsíkokhoz, sásliliombimbóval:

2 csirkemell,
30 dkg sárgarépa,
1 csomó újhagyma,
3 evőkanál olaj,
mogyorónyi friss gyömbér,
só,
1 evőkanál cukor,
3 evőkanál szójaszósz,
20 db sásliliombimbó

Az elkészítés módját ITT találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.