Mindig is lenyűgözött az ételek iránti szeretetük, legyen az tészta vagy péksütemény, egyaránt nemesen bánnak az alapanyagokkal. Első olaszországi utazásom alkalmával ettem csirkemájas crostinit, amely azonnal elvarázsolt, így amikor hazaértem, megalkottam az én változatom. Bagettbe töltöttem és most elhoztam nektek, hogy ti is szerethessétek!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Kezdjük azzal, hogy a csirkemájat kisebb darabokra vágjuk. A sonka mindkét oldalát kevés olajon hirtelen megpirítjuk, majd kivesszük hűlni. A hagymát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A maradék olajon elkezdjük dinsztelni, hozzáadjuk a májat, és körülbelül 8 percig pároljuk. Hozzáadjuk a fehérbort, és készre pároljuk a bor elforralásával, ami 2-3 perc. Megszórjuk a durvára tört mandulával, sózzuk, és ízlés szerint borsozzuk!
A bagetteket nem vágjuk ketté, csak megnyitjuk. Beletöltjük a csirkemájunkat, a ruccola felét és a sült sonkánkat. Díszítéséhez a póréhagyma egy külső rétegét leszedjük. Kettészeljük, és a bagett köré csavarjuk. Ügyesen csomóra kötjük, a maradék szálat ollóval levágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.