Hozzávalók:
A töltelék hozzávalói:
A bevonáshoz:
Elkészítés:
Rakjuk egy aprító robotgép táljába a kókuszreszeléket, az aszalt szilvát és a mandulát. Alaposan daráljuk le, hogy krémes masszává váljon. A kókuszos-szilvás masszát töltsük egy 24 centiméteres, sütőpapírral kibélelt tortaformába. Majd terítsük szét a tenyerünkkel, és alaposan nyomkodjuk a forma aljába.
Roberto konyháját már a Facebookon is követheted!
Tisztítsuk le az aprítógépet, tegyük bele a túrót, a mascarponét, a vaníliakivonatot, a nyírfacukrot, a citrom reszelt héját és levét. Ezt is alaposan daráljuk le, hogy krémes és kenhető massza legyen. Amikor elkészültünk, a krémet öntsük a formában lévő alapunkra és lapátkanállal simítsuk egyenletesre a tetejét, majd hűtsük 15 percet hűtőben.
Gőz felett, folyamatosan kevergetve olvasszuk meg az apróra tördelt étcsokoládét az étolajjal együtt. Levéve a gőzről, öntsük a formában lévő tortánk tetejére, és díszítsük az eperrel, tetszés szerint. Hűtsük hűtőben 1 órát, és máris tálalhatjuk. Ha nem szeretnél olvasztott csokoládét a torta tetejére, simán rá is reszelheted, úgy is nagyon finom lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.