Amint ez az alaprecept beválik, bármilyen ízű csokoládéval, aszalt gyümölccsel vagy csonthéjas magvakkal is fokozhatod majd az élményt. Sok sikert mindenkinek!
Hozzávalók
Elkészítés
Kezdjük azzal, hogy a tojásokat tálba ütjük, és robotgéppel kis ideig verjük. Hozzáadjuk a puha margarint, az étolajat, a cukrot, valamint a vaníliás cukrot. Habosra keverjük, úgy, hogy a cukor elolvadjon. Csipet sót adunk hozzá és a kétszer átszitált lisztet. A csokoládét apró kockákra daraboljuk, és ezt már kanállal keverjük a masszánkba. Az így elkészített kekszalapot sütőpapírral kibélelt tepsire kanalazzuk.
Ez a mennyiség 22 darab kekszre elegendő. 175 fokra előmelegített sütőben (ha módunkban áll, légkeverés funkcióval) 12 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.