Áfonyás-málnás túrótorta hozzávalói:
A töltelék hozzávalói:
A bevonáshoz:
Rakjuk az aprítógép táljába a kókuszreszeléket, az aszalt vörös áfonyát, a mandulát és a mézet. Alaposan daráljuk le, hogy krémes masszává váljon. A kókuszos-mézes masszát rakjuk egy 24 centiméteres tortaformába, és tenyérrel lapítsuk szét a forma aljában.
Tisztítsuk meg az aprítógépet, és rakjuk bele a túrót, a mascarpone sajtot, a kékáfonya és a málna felét, a nyírfacukrot és a vaníliakivonatot. Ezt is alaposan daráljuk le, hogy krémes és kenhető massza legyen. Amikor elkészültünk, a krémet öntsük a formába, és lapátkanállal simítsuk egyenletesre a tetejét, majd hűtsük 15 percet hűtőben.
Gőz felett, folyamatosan kevergetve olvasszuk meg az apróra tördelt étcsokoládét. Levéve a gőzről, adjuk hozzá az egy evőkanál étolajat, és kevergetve hűtsük 1 percig, majd öntsük a formában lévő tortánkra. A tetejét megszórjuk a megmaradt kékáfonyával és málnával, majd hűtőszekrényben hűtjük egy éjszakán át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.