Hozzávalók
A díszítéshez
A vajat egy kicsit olvaszd meg, majd robotgéppel keverd ki jól a nádcukorral. Ezután mehet bele a tojás. Ha ezt is összekeverted, akkor a liszt, sütőpor, ső és őrölt gyömbér keverékét is forgasd bele a masszába. Érdemes egy kicsit pihentetni a hűtőben, akár csak egy órát is. Ezután vizes kézzel formázz kis golyókat, nagyjából dió méretűeket. Ezeket helyezd rá sütőpapírra, de hagyjál helyet közöttük, mert szépen ki fognak lapulni. Ha kihűltek, akkor jöhet a díszítés. Melegíts meg egy kevés étcsokit, majd rakd bele akár egy tiszta zacskóba, és vágj a sarkára egy picike lyukat. Az így elkészített „habzsákból” szépen egyenletesen tudod a csokit felvinni a sütikre. Először egy apró pöttyel ragassz orrot áfonyából, majd két kisebb áfonyából szemeket is kaphat a rénszarvasunk. Ezután formázz rénszarvasagancsokat is a sütire. Amikor megszáradt a csoki, már csomagolhatod is a Mikulás-csomagba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.