Persze az, hogy könnyen és gyorsan elkészíthetők, egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lennének ínycsiklandozóak! Ha ezeket az egyszerű finomságokat összedobod, a vendégsereg garantáltan megnyalja majd mind a tíz ujját!
Hozzávalók 12 adaghoz
Elkészítés
Langyos vízben keverd el az 1 csomag zselatint, majd közepes lángon forrásig hevítsd. Egy tálban keverd össze a túrót a fahéjjal, az édesítőszerrel, a mézeskalács-fűszerrel, a narancs- és a citromlével és a mandulás italporral. Folyamatos kevergetés mellett öntsd bele a zselatint, majd merd szilikonformákba, véfül pihentesd hűtőben, amíg meg nem szilárdul.
Hozzávalók 6 adaghoz
Elkészítés
A tojássárgákat vízfürdő felett egy tálban a cukorral keverd habosra. Légy óvatos, ne legyen túl forró a víz, épp csak gyöngyözzön, ha lehet dolgozz kézi robotgéppel. Pár perc után, amikor már szépen krémesedik, adj hozzá apránként egy kis vörösbort, amíg kicsit le nem hűl. Ekkor öntsd át az egészet egy olyan edénybe, amiben összefőzheted. Add hozzá az összes vörösbort, narancslevet, rumot és a fűszereket. Főzd 4-5 percig lassú tűzön, óvatosan, közben folyamatosan keverd a robotgéppel. Ha kész, fogyaszd egészséggel!
Hozzávalók 4 adaghoz
Elkészítés
A vajat olvaszd össze, majd add hozzá a kockára tördelt csokoládét, és addig kevergesd, amíg el nem olvad, legyen szép sima a csokoládé. Vágd karikára a banánt, és tegyél egy banán szeletet két babapiskóta közé. A felolvasztott csokoládéval egy kiskanál vond be. Amint megdermedt, fogyaszthatod is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.