A klasszikus ételek mellett olyan ínyencségnek számító, különleges alapanyagokat kóstoltunk meg, mint a házi füstölésű kanadai szalonna, mangalicahús a híres tenyésztőtől, Lackó Róberttől, juharszirup és friss tengeri halak, amik egyébként egyenesen Olaszországból érkeztek. A brunch kifejezés, az angol breakfast és lunch szavak összetétele, ez a reggeli és az ebéd helyetti étkezést jelenti.
Az extravagáns séf személyesen is köszöntött bennünket. Anatoli elárulta, hogy bár Kanadában tanulta a szakmát, orosz szülők gyermeke, így jöhetett létre az orosz-amerikai fúzió, amelyet az ételei is remekül tükröznek.
A menüsort elsősorban friss, organikus és bioalapanyagok jellemezték, és az ízkombinációk harmóniája. Az előételként felszolgált házi készítésű zabkása görög joghurttal nagyon ízletes volt. Izgatottan vártuk a folytatást. Az érlelt lazacos krémsajt buggyantott tojással és friss fűszeres kerti zöldségekkel mindkettőnk elképzeléseit felülmúlta.
Ám ami még ezen is túltett, az az érlelthús-válogatás, amely olyan különleges húsokat tartalmazott, mint a mangalicacotechino, fácánbuodin és a cseresznyés kacsakolbász.
Személy szerint imádom az amerikai palacsintát, de eddig még ''csak'' hagyományos módon, juharsziruppal és sós vajjal kóstoltam. Anatoli séf még intenzívebbé tette a sós és édes ízek kombinációját, mivel úgynevezett „pulled pork" (tépett malachús) került a palacsinták közé, és ezt öntötték le egy jó adag juharsziruppal.
Mindenkinek, aki szereti az ínyencségeket és a friss alapanyagokat rendhagyó tálalásban, megfűszerezve egy hihetetlenül kreatív séf kedvességével és tehetségével, akkor annak bátran ajánlom ezt a könnyed hétvégi brunchot és az éttermet is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.