Koktél:
Fasírt:
Elkészítése:
Koktél: A céklát, a sárgarépát, a zöld salátát, az almát gyümölcs centrifugán átengedem.
Fasírt: A centrifugában maradt száraz rosthoz keverek tojást, zabpelyhet, ízesítem sóval, borssal, és egy kevés zúzott fokhagymával. Serpenyőben fasírtnak formázva kisütöm.
Tipp
A présben maradt zöldségekből krémet is lehet készíteni. Ekkor nem kell bele zabpehely, fokhagyma és tojás. Mindössze annyi a feladat, hogy egy serpenyőben megkaramellizálom a zöldséget és mogyoróolajjal együtt kikeverem zöldségkrémnek.Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.