Hozzávalók:
Elkészítése
A babot sós vízebn megfőzöm egy nagyobb darab zellerrel és a babérlevelekkel együtt. Serpenyőben kevés napraforgó olajon megpirítom a vékony szeletekre vágott lilahagymát és a pórét, hozzáadom a felkarikázott szárazkolbászt és a füstölt húst is. Megszórom petrezselyemzölddel, és beleteszem a kis kockára vágott kaliforniai paprikát. Mehet bele a főtt bab is a kis kockákra vágott zellerrel együtt. Egy keveset a bab főzőlevéből visszaöntök az ételre. Ízesítem zúzott fokhagymával és mustárral. Még egyszer megforralom, és ezzel el is készült.
A tojásokat egy kevés zabpehellyel felverem, megsózom, belekeverem a reszelt sajtot, és forró serpenyőbe öntöm, amit aztán rögtön beteszek a forró sütőbe. Így kapom azt a finom tojáslepényt, ami a hagymás bab körete lesz.
Nézd meg a teljes adást:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.