Hozzávalók:
Elkészítése:
Tökparfait: A megsült tököt pürésítem, a vanília kikapart belsejével, a mézzel, és a sült almakrémmel ízesítem. Kevés szőlőmagolajat is keverek a krémhez. Hozzálazítom a felvert tejszínhabot. Formába teszem, és mélyhűtőben kifagyasztom.
Tökmagmajonéz: A tojássárgájához citromot csavarok, majd kikeverem habverővel. Lassan, állandó keverés mellett hozzáfolyatom a tökmagolajat. Egy kevés cukorral, vagy ennek megfelelő édesítőszerrel izesítem. Kevés tejszínnel tovább hígítom. Tálaláskor a parfait-ra tejszínhabot teszek, és a tökmagmajonézzel meglocsolom.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.