Hozzávalók:
Elkészítése:
Ennek a levesnek az a lényege, hogy nagyon kevés legyen benne a burgonya, inkább a zöldség és a csicsóka domináljon. Kevés füstölt szalonnát, és száraz kolbászt megpirítok. Ennek a zsírján pirítok apróra vágott vörös hagymát. Amikor megvan, ráteszem a kockára vágott zeller gumót, csicsókát, sárgarépát, és a burgonyát. Vágott zellerzöldet is adok hozzá. Megsózom, megszórom piros paprikával. Felöntöm vízzel és puhulásig főzöm. Tálaláskor tejfölt, vagy joghurtot kínálok hozzá
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.