A rántotta egy rendkívül egyszerű étel, melyet még azok is pillanatok alatt el tudnak készíteni, akik amúgy ritkán fordulnak meg a konyhában. Nem kell hozzá más, mint tojás, kevés fűszer, egy kis olaj és egy kiváló serpenyő. Legalábbis eddig ezt gondoltuk. A bestseller szakácskönyvszerző, J. Kenji López-Alt szerint ugyanis lehet ezt még fokozni: ha egy titkos hozzávalót, még pedig a keményítőt hozzáadjuk a recepthez, akkor sokkal selymesebb és krémesebb lesz a tojásrántotta - írja a New York Times.
J. Kenki Lózez-Alt szerint a tökéletes tojánrántotta receptje a következő:
Vegyünk négy tojáshoz 2 csapott teáskanál keményítőt. Először a keményítőt össze kell keverni 1,5 evőkanál vízzel, ameddig állagban egy tejszínhez hasonló folyadékot nem kapunk. Ezek után keverjünk 2 evőkanál vajat, 4 tojást és egy csipetnyi sót is a keményítős keverékbe, majd egy meleg serpenyőben süssük ki és élvezzük a tökéletes reggelit!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.