A Kärleksmums Svédország válasza a brownie-ra, és több neve is van: Snoddasnak, Chokladrutornak vagy Mockarutornak is hívják. Ez a különleges csokis süti szupergyorsan elkészíthető, nagyon puha, szaftos és isteni finom. Ha kipróbáljátok, nem akartok már mást enni!
Először olvasszuk meg a vajat, majd add hozzá a tejet. Egy tálban verjük habosra a tojásokat egy csipet sóval, majd keverés közben lassan adjuk hozzá a cukrot. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a kakaóport, a sütőport és a sót, majd lassan tegyük a tojásos-cukros keverékhez. Ezután keverjük bele a megolvaszott vajat és a tejet. Öntsük a tésztát egy kizsírozott vagy sütőpapíros tepsibe, és szórjuk rá az apróra vágott csokoládét. Süssük a süteményt 175 fokos sütőben, alsó/felső funkción kb. 20 percig.
Amíg a sütemény hűl, elkészíthetjük a mázat. Melegítsük fel a tejszínt egy edényben. Mielőtt forrni kezdene, vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá az eszpresszót. Olvasszuk fel benne az apróra vágott étcsokoládét, és keverjük simára. Öntsük a mázat a tortára, majd szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.