Ezeket az egyszerű ételeket készíti Katalin hercegné a gyerekeinek

Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14
WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14 - Karwai Tang
brit királyi család katalin hercegné főzés
A walesi hercegné élvezi a főzést, és gyakran készít házi kosztot a gyermekeinek. Katalin hercegné mindig is kézben tartotta a családját, fontos számára, hogy finom és mindig friss ételt kerüljön az asztalra.

Katalin hercegné korábban már beszélt arról, hogy milyen ételeket szeret készíteni György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek, ezzel is megmutatva, mennyire fontos számára, hogy gyermekeinek normális gyermekkort biztosítson otthon.

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Egyszerű ételeket készít Katalin hercegné a gyerekeinek
Forrás: Getty Images

Egyszerű ételeket készít Katalin hercegné a gyerekeinek

Tavaly, amikor a BBC Radio 1 adásában szerepelt férjével, Vilmos herceggel, a műsorvezetők, Jordan North és Vick Hope megkérdezték a párt, mit fognak vacsorázni, amikor hazaérnek aznap este.

Katalin megkérdezte férjét, „Te főzöl?”, amire Vilmos azt válaszolta: „Nem, valószínűleg curry lesz, nem?” A hercegnő ekkor elmondta, hogy valószínűleg az egyik két specialitását fogja elkészíteni – curryt vagy teriyaki lazacot. A hercegnő azt is elárulta, hogy amikor elkészíti a curryt, fokozatosan kell hozzáadnia a fűszereket, mivel Vilmos bevallotta, hogy nem bírja a nagyon csípős curryt anélkül, hogy „túl izzadós” ne lenne.

A curryk mellett Katalin megosztotta azt is, hogy mennyire szereti az olasz ételeket, és hogy gyermekeivel gyakran készítenek egy tál mac'n'cheese-t (sajtos tésztát).

Egy látogatása során a Lavender Általános Iskolában Matthew Kleiner-Mannak elmondta, hogy a család gyakran együtt főz, és hogy a gyerekek sokat segítenek neki. „A múltkor sajtos tésztát készítettek. Az egyikük keveri a lisztet, a másik pedig hozzáadja a tejet és a vajat. Salátát és hasonlókat is készítenek” – mondta.

Katalin arról is ismert, hogy házi pizzát készít a gyerekek segítségével, akik élvezik a tészta elkészítését.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.