Meglepő választás! Vilmos herceg elárulta, mi Katalin hercegné kedvenc desszertje

Trooping The Colour 2024
Getty Images/Trooping The Colour 2024 - Max Mumby/Indigo
édesség katalin hercegné Vilmos herceg
Úgy tűnik, hogy nem csak a walesi herceg rajong az édességekért! A királyi család több tagja is híresen édesszájú, és egy látogatás során a cornwalli Duchy College-ban Vilmos herceg elárulta, hogy felesége, Katalin hercegné melyik desszertet szereti a legjobban.

Miután meglátogatta a főiskola kriminológiai tanszékét, Vilmos körbejárta az intézmény hallgatói és dolgozói központját, a Sam's Cafét, ahol megajándékozták egyik kedvenc süteményével, a hűtött reggeli tortával, amely Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvői tortájának egyik rétegét képezte. Ez a desszert a néhai királynő kedvence is volt, és csokoládéból, vajból, cukorból, tejszínből és kekszből áll. A tortát Darren Watson séf készítette, aki alapos kutatómunkát végzett annak érdekében, hogy kiderítse, mely desszerteket kedvelik a királyi család tagjai.

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Vilmos elárulta, mi Katalin hercegné kedvenc desszertje
Forrás: WireImage

Vilmos elárulta, mi Katalin hercegné kedvenc desszertje

Amikor Darren elárulta Vilmosnak, hogy megtudta, Katalin kedvenc édessége a ragacsos karamellpuding, Vilmos megerősítette ezt, és annyit mondott: „Nagyon jó.” A trónörökös, miután átvette a keksztortát, így beszélt Darrennek az édességek iránti szeretetéről: „Nagyon szépen köszönöm, ez nagyon kedves tőled, bármi, ami édes, jöhet, imádom a csokoládét és mindenféle édességet.”

A főiskola a Cornwall hercegség területén található, amely Vilmos tulajdonába került, miután édesapját követte a cornwalli herceg címében. A királyi herceg már korábban is tervezett egy látogatást a főiskolára, ám azt elhalasztották, miután Katalin rákos lett. Jon Bosworth, a Cornwall College Group igazgatója és vezérigazgatója elmondta Vilmos látogatásáról: „Nagyon fontos volt, hogy ma ezt megtegye, annyira jól érezte magát a diákokkal és a dolgozókkal, rendkívül boldog vagyok.

„Ennek a főiskolának mélyen gyökerező történelme és kapcsolata van a hercegséggel, és ahogy lejött arról a dombról, rögtön látszott, hogy kötődik a helyhez… nem érezte magát látogatónak, inkább a csapat tagjának tűnt.” Míg Vilmos sokszor beszél édesszájúságáról, addig Katalin általában a fűszeresebb ízeket részesíti előnyben. Amikor a BBC Radio 1 egyik interjújában megkérdezték tőle, mi a kedvenc elvitelre rendelt étele, Katalin, aki akkor még Cambridge hercegnéje volt, így válaszolt: „Curry, egyértelműen.”

A pár hozzátette: „Nem szoktuk a palotába rendelni, inkább elmegyünk érte” majd viccesen megjegyezték: „persze nem mi magunk!”

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.