Intim fotót osztott meg Bruce Willis felesége: randi után készült a szelfi

Bruce Willis And Wife Emma Heming Attend CocoBaba And Ushopal Activity In Shanghai
VCG via Getty Images/Bruce Willis And Wife Emma Heming Attend CocoBaba And Ushopal Activity In Shanghai - VCG
nosztalgia Bruce Willis Emma Heming
Emma Heming Willis egy régi fényképet osztott meg a közösségi oldalán kapcsolatuk korai időszakából. Bruce Willis 2009-ben vette feleségül a modellt.

Bruce Willis felesége nosztalgikus hangulatban volt a minap: megosztott egy férjével közös fotót a közösségi oldalán. A kép még a szelfizés berobbanása előtt készült egy jól sikerült, romantikus vacsorát követően.

Bruce Willis, Emma Heming
Intim fotót osztott meg Bruce Willis felesége
Forrás: Getty Images for Film at Lincoln

Intim fotót osztott meg Bruce Willis felesége

A 46 éves modell közzétett egy édes fényképet a múltból, miután randiztak a férjével. A képen ölelkezve ülnek egy autó hátsó ülésén.

„Szelfi, mielőtt neve lett volna” írta Emma a megható poszt alá.

Demi Moore friss híreket osztott meg Bruce Willis állapotáról

„Tudjátok, már korábban is mondtam: a betegség az, ami. És úgy gondolom, hogy mélyen el kell fogadni azt, ami van” – mondta Moore a közönségnek egy Alina Cho által moderált beszélgetésen, a People magazin beszámolója szerint. „De az ő állapotában most stabil.” Moore a 2024-es Hamptons Nemzetközi Filmfesztivált megelőzően két nappal látogatta meg legutóbb Bruce Willist, hogy közösen ünnepeljék első unokájukat, Rumer lányuk kislányát, Louettát.

A régóta sikeres színésznő úgy megy bele ezekbe a találkozókba volt férjével, hogy „megoszthassák azt, amink van, ameddig csak lehet”. Moore úgy gondolja, hogy fontos a jelenben maradni Bruce Willis előrehaladó betegsége kapcsán, és nem csak abban az értelemben gondolni rá, amilyen egykor volt.

Mindig azt javaslom, hogy találkozzunk velük ott, ahol éppen vannak. Ha ragaszkodsz ahhoz, ami volt, az egy vesztett játszma

 – mondta a Los Angeles-i születésű Moore a lelkes rajongóknak és újságíróknak. „De ha megjelenünk, hogy találkozzunk velük ott, ahol éppen vannak, abban nagy szépség és kedvesség rejlik.”


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.