Így készíts palacsintát 1 hozzávalóból 2 perc alatt

édesség palacsinta szójatej
Tudtad, hogy mindenki kedvenc étele egyetlen hozzávalóból is elkészíthető? Van olyan palacsinta, ami nagyon finom, de nincs benne sem liszt, sem tej, sem tojás.

Ugye, hihetetlen, hogy egyetlen hozzávalóból is készülhet palacsinta? Pedig már sokan kipróbálták, és néhányan a TikTokon is megosztották tapasztalataikat. A recept működik, tényleg elég egyetlen dolog ahhoz, hogy finom palacsintát süssünk - ráadásul a tésztával sem kell bíbelődni.

palacsinta
A palacsinta egyetlen hozzávalóból is készülhet.
Forrás: Shutterstock

Palacsinta egy hozzávalóból

A palacsintát valaki sósan szereti, másoknak pedig nem lehet elég édes, de mindenki rajong érte. Ennek egyik oka az, hogy viszonylag kevés munka van vele. 
A legegyszerűbb palacsinta pedig csak egyetlen hozzávalóból készül. Semmi másra nincs hozzá szükséged, csak 250 ml szójaitalra. A palacsintasütőt kend ki olajjal, ha már forró, öntsd bele a szójatejet, és süsd meg közepes lángon. Ha a "tészta" már elég szilárd, fordítsd meg a palacsintát, és süsd aranybarnára a másik oldalát is. Ezután a szokásos módon járj el, töltsd meg azzal, amit a legjobban szeretsz!

Jó étvágyat!

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.