2024. okt. 9., szerda Dömös, Gerjén, Günter, Ibrány, Rusztem

Bűnös összetevőt tartalmaz ez a nem mindennapi tea: sokak szerint illegális, amit művel

Warming,Autumn,Tea,In,Glass,Cup,,Teapot,And,Candles,At
Shutterstock - Lazhko Svetlana
összetevő tea puding
Egyesek rengeteg tejjel szeretik, míg mások esküsznek az erős változatra. Egy férfi a TikTokon pedig elárulta, hogy a tea pudinggal az igazi.

Egyesek azt állítják, hogy a tea titkos összetevője „bármit ízletessé tehetne”, míg mások viccesen azzal fenyegetőztek, hogy „hívják a rendőrséget” az édes hozzávaló miatt, amit a teájába tett. Lem néven ismert férfi, aki a TikTokon @lemtiktok7 néven szerepel, vitát indított el azzal a videójával, amelyhez ezt a szöveget fűzte: „Puding a teában, bízz bennem, ne ítélj, amíg nem próbáltad.”

tea
Bűnös összetevőt tartalmaz ez a nem mindennapi tea
Forrás: Shutterstock

Bűnös összetevőt tartalmaz ez a nem mindennapi tea

A videóban azt látjuk, ahogy kész pudingot önt a teájába, miközben a képernyőn megjelenik a szöveg: „Puding a teában, emlékezz, ki mutatta neked.” Nem fogta vissza magát, bőségesen öntötte az italt, amíg a tea színe meg nem felelt az elvárásainak, alaposan megkeverte, majd még egy adagot tett hozzá a biztonság kedvéért. A kommentek között rengeteg vicces reakció született, egyik néző például ezt írta: „Tojásalapú desszert forró vízben, mi mehetne rosszul?”

Sokan kíváncsiak voltak, hogyan jött rá erre a szokatlan trükkre, amire így válaszolt: „Egyszer nem volt otthon tej, és a találékonyságom beindult.”

Azonban néhány ember szerint „be kéne zárni”, amiért inkább pudingot tett a teájába, mint hogy egyszerűen feketén inná. Egy másik személy „bűnnek” nevezte.

Valaki annyira felháborodott, hogy kijelentette: „Ez illegális”, míg egy másik azt javasolta: „Ehhez közegészségügyi figyelmeztetést kéne mellékelni.” Egy másik TikTok-felhasználó hozzátette: „Bármi ízletes lenne pudinggal, hiszen tiszta cukor. Még egy pár papucsot is megennék, ha puding lenne rajta!”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.