A citrusok édes és frissítő íze tökéletes kiegészítője a karácsonyi időszaknak, és mi lehetne jobb, mint egy házi készítésű, sütőben sült citrus keverék, amit bármikor élvezhetünk? A narancs, citrom és mandarin keveréke, friss gyömbérrel és mézzel fűszerezve egy igazi ínycsiklandó csemege, amit akár dzsemként, akár teába keverve is fogyaszthatunk.
A sütőben sült citrusok elkészítése egyszerű, mégis olyan különleges, hogy minden falatja ünnepi hangulatot áraszt. Tökéletes ajándék lehet, vagy egy finom, fűszeres kiegészítő a reggeli vagy délutáni tea mellé. A dunsztolás során a citrusok még jobban megőrzik frissességüket, így mindig kéznél lesz egy kis karácsonyi varázslat!
Az alaposan megmosott citrusféléket héjastul szeljük apró darabokra. Forgassuk össze a cukorral, és egy mélyebb tepsiben süssük a 160 fokra előmelegített sütőben 30 percig. Hámozzuk meg a gyömbért, adjuk hozzá a mézet, és keverjük össze a sült gyümölcsökkel. Töltsük a fertőtlenített befőttesüvegekbe, és gondosan lezárva tegyük dunsztba azokat. A sült gyümölcsöt dzsemként vagy forró vízhez adva teaként is fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.