Tulajdonságaidról árulkodik a kedvenc reggelid: gofrit a kreatív emberek esznek?

gofri
Shutterstock/Allison McAdams -
személyiségteszt reggeli tulajdonság tojásrántotta
Az első étkezés a nap legfontosabbika - nemcsak az energiaszintedre, a hangulatodra is hatással lehet. Sőt! Kedvenc reggelid a személyiségjegyeidről is árulkodik.

Válaszd ki a listánkból, mi a kedvenc reggelid, és döntsd el, igazak-e rád az állítások! Tényleg a megbízható emberek esznek tojást? 

 tojásrántotta a kedvenc reggelid
Megbízható ember vagy, ha a kedvenc reggelid a tojás.
Forrás: Thinkstock

Ha a gofri a kedvenc reggelid:

Ha a gofri a kedvenc reggelid, valószínűleg nagyon kreatív vagy, szereted a változatosságot. Élvezed az élet apró örömeit, szeretsz kényelemben és luxusban élni. Alapvetően édesszájú vagy, de emellett érdeklődsz az újdonságok iránt is, és ez az élet minden területére igaz.

Ha az amerikai palacsinta a kedvenc reggelid:

Az amerikai palacsinta rajongói vidámak és társaságkedvelők. Szeretik a barátaikkal és a családdal tölteni az időt, gyakran ők a társaság középpontja. Értékelik a hagyományokat, szeretnek nosztalgiázni, mindig készen állnak egy jó beszélgetésre vagy nevetésre. Nyitottak az új emberek felé, szeretnek ismerkedni, fontos számukra, hogy meg tudják osztani az örömüket másokkal.

Ha bármilyen szendvics a reggelid:

Ha legtöbbször szendvicset választasz reggelire gyakorlatias és célorientált ember vagy. Értékeled az egyszerűséget és a hatékonyságot az életedben. Gyorsan tudsz hozol döntéseket, és szeretsz minden feladatot a lehető legjobban, legpontosabban elvégezni. Fontos számodra a stabilitás, ragaszkodsz a jól bevált dolgaidhoz.

Ha müzlit eszel szívesen reggel:

A müzlirajongók általában egészségtudatosak és felelősségteljesek. Odafigyelnek arra, hogy mit esznek, egészséges életmódot folytatnak. Szeretik a természetes és tiszta ételeket, fontos számukra a testi és lelki egyensúly. Türelmesek és kitartóak, mindig a hosszú távú célokra fókuszálnak.

Ha tojásrántottát vagy tükörtojást reggelizel szívesen:

Ha legtöbbször a tojásrántottát vagy a tükörtojást választod reggelire, megbízható ember vagy. Szereted a jól bevált dolgokat, ragaszkodsz a szokásaidhoz. Hűséges vagy, mindig a szeretteid állnak az első helyen. Értékeled az egyszerűséget és az őszinteséget, szeretsz mindent a maga idejében elvégezni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.