A krémes mogyoróvaj és az ínycsiklandó csokoládé cseppek tökéletes harmóniában keverednek ebben a mennyei csokis kekszben, így a sütemény egy igazi ízorgiát nyújthat számodra. Akár vendégségbe készíted, akár egy gyors édességre vágysz a szürke hétköznapokon, ez a csokis keksz recept nem fog csalódást okozni.
1. Egy közepes tálban verjük fel a tojást, amíg jól fel nem habosodik. Adjuk hozzá a mogyoróvajat, a barna cukrot, a vaníliát, a szódabikarbónát és a sót. Dolgozzuk össze, amíg az alapanyagok jól el nem keverednek, és a massza be nem sűrűsödik (kb. 15 másodperc).
2. Adjuk hozzá a csokoládé cseppeket.
3. A tésztát formázzuk kb. 2,5 cm átmérőjű golyókká (ez körülbelül 1 evőkanálnyi tészta). Minden golyót lapítsunk le egy kb. kb. 4 cm széles korongra. Helyezzük a korongokat egy tányérra.
4. Béleljük ki az air fryer kosarát alufóliával, úgy, hogy a 2 ellentétes oldalán 2,5–5 cm perem maradjon. Helyezzük el több adagban a sütiket a kosárba, egymástól kb. 1,5 cm távolságra. Süssük kb. 175 °C hőmérsékleten, amíg szépen meg nem barnulnak, kb. 5–7 percig.
5. Óvatosan vegyük ki a forró alufóliával együtt a kosárból. Helyezzük őket egy rácsra, és hagyjuk hűlni 5 percig, hogy a sütik megszilárduljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.