A szilveszteri buli elmaradhatatlan étele, de mit csináljunk, ha megmaradt? A virsliből isteni fogások készíthetőek, íme néhány tipp.
A szilveszteri buli után biztosan megmarad némi étel, legfőképp a virsli. A buli elengedhetetlen fogása, amit másnap sem szabad elpazarolni, ugyanis isteni egytálételt készíthetsz belőle.
Íme, a megmaradt virsli új élete: burgonyás, káposztás egytálétel
A megmosott burgonyát héjastul főzd meg bő, enyhén sós vízben. Szűrd le, hámozd meg, majd miután kihűlt, kockázd fel.
A savanyú káposztát öblítsd át, és főzd puhára a babérlevelekkel ízesített vízben.
A virslit karikázd fel, ha műbeles, előtte húzd le a héját. Vastag aljú serpenyőben hevítsd fel az olajat, dobj rá a felkarikázott pórét, és süsd, amíg szét nem esik gyűrűire. Ekkor add hozzá a burgonyát, a virslit, valamint a káposztát. Sózd, borsozd meg, és alaposan pirítsd össze. Tejföllel meglocsolva, frissen felaprított snidlinggel és fűszerpaprikával meghintve tálald.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.