Vivien gyilkosa a barátnője ágyából indulhatott ölni: Utána egy pékségben reggelizett

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság gyász Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tette előtt néhány órával még a barátnője ágyában aludt M. Vivien gyilkosa. A fiatal fiú a gyilkosság után egy pékségbe ment reggelizni. 

Ipari kamera rögzítette, ahogy K. Bálint egy pékségbe megy reggelizni, mindössze néhány órával az után, hogy egy vadásztőrrel halálra szurkálta gyermekkori barátját - írja a Blikk értesüléseire hivatkozva az Origo.

A lap információi szerint a fiatal fiú a tragédia előtti éjszakát a barátnőjénél töltötte, majd hajnalban felkelt mellőle, magához vett egy vadásztőrt, majd nem sokkal később megölte Vivient.

K. Bálintot harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ahogy azt az Origo is megírta, a húszéves lány a budapesti Népligetből, egy szórakozóhelyről indult haza, és felhívta gyerekkori barátját, aki érte ment kocsival. El is indultak Kakucsra, de mielőtt odaértek volna, K. Bálint a falu közelében lévő erdőben leállította az autót, és

többször megszúrta a nőt, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A gyanúsított a lány holttestét az erdőbe húzta, és a kabátjával meg ágakkal letakarta. A kést és az áldozat táskáját a patakba dobta, majd hazament.

A bíróság a férfit pénteken harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte. Részletes beismerő vallomást azonban nem tett, ezért még azt sem tudni, mi volt az indítéka.

Vivien nagyapja eközben a Borsnak azt nyilatkozta, a család képtelen feldolgozni a történteket. A férfi a saját Facebook-oldalára ezt írta: "rohadt volna meg az édesanyja méhében az a féreg, aki elvette az unokám életét”.

Feltörték Vivien gyilkosának Facebook-oldalát

Egy magát Hackergirlnek nevező hacker szombaton feltörte Vivien gyilkosának, K. Bálintnak a közösségi oldalát, átállította a profilképét és üzent a fiú ismerőseinek.

A hacker kiírta a profilra Bálint telefonszámát és arra biztatta ismerőseit, adják át neki, ami a "szívükből szól". Majd a következő üzenetet tette közzé: "A Lány szüleinek őszinte részvétem, kérésre a Facebook profilt átadom".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.