A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (NÉBIH) tesztjei alapján se szeri, se száma a pékek eladást fokozó kis trükkjeinek. Valójában sokszor nem is tudjuk, mi kerül az asztalra kenyér címén – írja a Blikk.
„A jelenlegi szabályozás megengedi a kovászpótló és egyes adalékanyagok használatát"
„Sokszor nem kerül bele a minimális 40 százaléknyi rozsliszt sem"
„A héja kemény és aranybarna, megfelelő címke van rajta. Ha megnyomjuk, akkor nem roskad össze, hanem visszaugrik, a belseje tömör, nincsenek benne óriási lyukak. Szeletelhető, nem morzsálódik"
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.