A TV2 Mokkájának műsorvezetője mindenféle szakácskönyvet beszerzett már, néha telefonon kér segítséget egy édesség elkészítéséhez, hiába. A kelt tésztás ételek kifognak rajta.
„Tésztakészítésben, dagasztásban bevallom, nem vagyok túl erős, de ez inkább abból adódik, hogy hadilábon állok kicsit a mértékegységekkel. Volt, hogy szakácskönyvből próbálkoztam, de előfordult, hogy a nagyim tudományát felhasználva, telefonon próbáltam tőle segítséget kérni. Vagy nem kelt meg a tészta, vagy lapos, vagy túl nagy lett. Tudomásul vettem, hogy ez nem az én asztalom, így inkább olyan édességeket szoktam készíteni, ami egyszerűen, sütés nélkül összerakható. Fejből még akkor sem próbálkozom meg a recepttel, ha már többször sikeresen megcsináltam, nem vagyok ilyen bátor. Mindig szakácskönyvből vagy receptből dolgozom, olyanból, amely olyan édességeket tartalmaz, amiket nem kell sütni. Főleg nyers alapanyagokból álló krémeket, pudingokat, fagyikat. De miután szeretem a kelt tésztából készült pogácsát, lángost, egy nap biztos ismét nekifogok a a sütésnek" – nevetett Csilla, aki az október 10-12. között a Városligetben megrendezett a II. Kürtőskalács Fesztiválra biztosan kilátogat.
„Annak ellenére, hogy a cukrot tudatosan kerülöm, otthon a konyhában egyáltalán nem használok, nagy fogyasztója vagyok a kürtőskalácsnak. Ez az életmód nem kötelez arra, hogy teljesen száműzzem a cukorfogyasztást, ha bármilyen rendezvény, fesztivál van, vagy épp a strandon pihenek, biztos, hogy nem tudok ellenállni a finomságoknak. Azt viszont már most megtanultam, hogy a kürtőskalács elkészítésénél ne próbálkozzak meg a nyírfacukorral, mert nem kel meg tőle a tészta" - magyarázta a műsorvezető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.